search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 23:16
MENU CLOSE

Άγιος Παντελεήμονας: Στα χέρια της Αστυνομίας ο Άραβας που είχε εισβάλει στην εκκλησία κατά την λειτουργία

20.04.2022 16:18
agios panteleimonas-09-new

Συνελήφθη, το μεσημέρι, κοντά στον ναό του Αγίου Παντελεήμονα στην Αθήνα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας και της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών, άνδρας αραβικής καταγωγής, ο οποίος τη Μεγάλη Τρίτη εισέβαλε στην εκκλησία και πήρε το μικρόφωνο φωνάζοντας.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απείθειας, της διατάραξης θρησκευτικής συνάθροισης και της προσβολής συμβόλων ή τόπων ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας. O συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Παράλληλα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, από το Φανάρι, όπου βρίσκεται προσκεκλημένος του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, έκανε σχετική ανάρτηση στο Twitter, σημειώνοντας: «H ΕΛΑΣ δρα με αποτελεσματικότητα. Ο ‘Αραβας που δημιούργησε πρόβλημα στην εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα συνελήφθη. Οφείλουν όλοι σεβασμό στις θρησκευτικές λειτουργίες μας».

Εν τω μεταξύ, στο ναό προκλήθηκε αναστάτωση όταν ο άνδρας εισέβαλε και πλησίασε το μικρόφωνο, με αποτέλεσμα δύο άνδρες της χορωδίας να τρέξουν και να τον απομακρύνουν. Ο ίδιος εξαφανίστηκε μέχρι να φτάσει η αστυνομία.

Διαβάστε επίσης:

Στα χέρια της ΕΛΑΣ κύκλωμα που διοχέτευε κεταμίνη στην αγορά (Photos/Video)

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τεστ DNA για τη Μαλένα και την Ίριδα θα ζητήσει ο Μάνος Δασκαλάκης (videos)

Πάσχα 2022: Διευκρινίσεις της ΓΣΕΕ για τις αργίες στον ιδιωτικό τομέα – Πώς πληρώνονται όσοι εργάζονται

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 22:59