search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 14:53
MENU CLOSE

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η οργισμένη αντίδραση για το τεστ πατρότητας – Τι είπε για τον Μάνο Δασκαλάκη

21.04.2022 08:56
pispigou-daskalakis-patra

Η πληροφορία ότι ο Μάνος Δασκαλάκης προτίθεται να ζητήσει τεστ DNA, για να διαπιστώσει αν πράγματι είναι πατέρας της Μαλένας και της Ιριδας, έχει προκαλέσει «εκνευρισμό και θυμό» στην πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου και φέρνει νέες εξελίξεις στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

Η πρόταση, για να διεξαχθεί τεστ πατρότητας είχε προηγηθεί – σκοπίμως ή τυχαία πολλές φορές τις προηγούμενες μέρες – από τον ταξίαρχο εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας Θανάση Κατερινόπουλο, που έχει τονίσει ότι κάτι τέτοιο θα συνεισφέρει στις έρευνες για τους θανάτους των κοριτσιών της οικογένειας.

«Οταν γινόταν η διάγνωση της κάθε εγκυμοσύνης, ο Μάνος επαίρετο ότι ήταν δυνατός και καρπερός…» μεταφέρθηκε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» από στενό πρόσωπο του συγγενικού περιβάλλοντος της προφυλακισμένης 33χρονης πατρινής κατηγορουμένης.

«Δεν θα καταφέρει τίποτα»

Σε ό,τι αφορά το πώς αντέδρασε η ίδια, στη Ρούλα Πισπιρίγκου αποδίδονται τα παρακάτω λόγια: «Ας κάνει όσα τεστ πατρότητας θέλει. Δεν θα καταφέρει τίποτα, γιατί τίποτα απ’ όσα -ξαφνικά- υποψιάζεται δεν θα του βγει»!

Ομως, κατά πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα δεν αποκλείεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να στραφεί -για πρώτη φορά από τότε που βρέθηκαν σε απέναντι στρατόπεδα με τον Μάνο ως προς τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας- δικαστικά εναντίον του.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννενα: Μυστήριο με 43χρονο Ρώσο που βρέθηκε νεκρός στη λίμνη Παμβώτιδα

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου

ΕΟΔΥ: Πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 14:53