ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 05:49
MENU CLOSE

Europa League: Προβάδισμα για Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Τον πρώτο λόγο η Λειψία (Videos)

29.04.2022 00:39

Σημαντικό «διπλό» για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης που φορτσάρει για τον τελικό του Europa League, καθώς επικράτησε 2-1 της Γουέστ Χαμ.

Μεγάλοι άτυχοι οι Λονδρέζοι, οι οποίοι είχαν τρία δοκάρια, με τους φιλοξενούμενους να… μένουν στο ένα. Προβάδισμα για την Άιντραχτ μόλις στα 49” με τον Κνάουφ, ισοφάρισε ο Αντόνιο στο 21′, για να διαμορφώσει στο 54′ το τελικό 1-2 ο Καμάντα.

Εκ νέου «απόβαση» από τους φίλους των Γερμανών, η παρουσία των οποίων βέβαια στο γήπεδο ήταν σαφώς μικρότερη αυτή τη φορά.

Τον πρώτο λόγο η Λειψία

Μπορεί για 85 λεπτά παιχνιδιού να τα είχε βρει σκούρα απέναντι στη Ρέιντζερς, όμως μια στιγμή έμπνευσης του Ανχελίνο αρκούσε στη Λειψία να πάρει τη νίκη με 1-0 και να πραγματοποιήσει το πρώτο βήμα για την παρουσία της στον μεγάλο τελικό.

Οι Γερμανοί ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, σπατάλησαν απίθανη ευκαιρία όταν ο Ενκουνκού αστόχησε προ κενής εστίας, όμως τελικά βρήκαν τη λύτρωση στα τελευταία λεπτά.

Οι γηπεδούχοι εκτέλεσαν το κόρνερ, η άμυνα απομάκρυνε και ο Ανχελίνο με απίθανο μονοκόμματο βολέ εκτός περιοχής χάρισε τη νίκη στους Ταύρους.

Διαβάστε επίσης

Άλεκ Μπάλντουιν: Η στιγμή που κρατάει το όπλο που σκότωσε τη Χαλίνα Χάτσινς (Video)

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έγγραφο αποδεικνύει ότι ήξερε για τη χορήγηση κεταμίνης στη Τζωρτζίνα πριν συλληφθεί

Στο νοσοκομείο ο Χάρης Βαρθακούρης

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 01:02
Exit mobile version