search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 09:26
MENU CLOSE

Η Άμπερ Χέρντ ζήτησε από τον Τζόνι Ντεπ ανταμοιβές με αντάλλαγμα τη σιωπή της

29.04.2022 17:02
heard98-new

Η ηθοποιός Άμπερ Χερντ φέρεται να ζήτησε ανταμοιβή από τον εν διαστάσει σύζυγό της Τζόνι Ντεπ με αντάλλαγμα να σταματήσει τις δημόσιες δηλώσεις για την ταραγμένη κοινή τους ζωή, σύμφωνα νέα κατάθεση στο δικαστήριο.

Η ηθοποιός του «Aquaman» δεν θα υπέβαλλε αμέσως εντολή προστασίας εάν ο Ντεπ της έδινε πρόσβαση στο SUV του και στα τρία ρετιρέ που διαθέτει στο κέντρο του Λος Άντζελες — σύμφωνα με επιστολή του 2016 που παρουσιάστηκε στη δίκη του πρώην ζευγαριού για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η επιστολή της 24ης Μαΐου 2016 από τη δικηγόρο της Χερντ, Σαμάνθα Σπέκτορ, αναζητούσε μια προσοδοφόρα συμφωνία για να «κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να κρατήσει αυτό το προσωπικό θέμα μακριά από τα φώτα των μέσων ενημέρωσης».

Στην επιστολή αναφέρεται ότι η ηθοποιός απαιτεί «αποκλειστική χρήση και κατοχή του μαύρου Range Rover, του οχήματος που οδηγεί αυτή τη στιγμή, με τον Τζόνι να συνεχίσει να κάνει όλες τις πληρωμές».

Η Χέρντ ζήτησε επίσης «αποκλειστική χρήση και κατοχή του 849 S. Broadway, Penthouse Nos. 1, 3 και 5 με τον Τζόνι να συνεχίζει να πληρώνει στεγαστικά δάνεια, κοινόχρηστα κ.λπ.» ενώ επίσης ζήτησε 100.000$ σε νομικές αμοιβές και 25.000$ για δικαστικά έξοδα λογαριασμού.

Η επιστολή παρουσιάστηκε ως πειστήριο την Τετάρτη στη δίκη του Ντεπ για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της 36χρονης Χερντ στο Φέρφαξ της Βιρτζίνια, από την οποία ο Ντεπ ζητά 50 εκατομμύρια δολάρια αποζημίωση.

Σε κατάθεσή του την Πέμπτη, ο Γενικός Σύμβουλος του ACLU, Τέρενς Ντότερι, είπε ότι η Χερντ δεν υλοποίησε ποτέ τη δέσμευσή της για δωρεά 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων στον οργανισμό, πληρώνοντας μόνο 350.000 δολάρια.

Όπως είπε, το ACLU επικοινώνησε με τη Χερντ το 2019 σχετικά με τις υποσχεθείσες ετήσιες δωρεές «και μάθαμε ότι αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες».

Κατέθεσε ακόμη ότι οι συνεισφορές στον οργανισμό περιελάμβαναν δωρεά 1 εκατομμυρίου δολαρίων από τον Έλον Μασκ, ο οποίος έβγαινε με τη Χερντ μετά τον χωρισμό της με τον Ντεπ.

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει ο Γιάννης Βογιατζής: «Η γυναίκα μου πέθανε στα χέρια μου» (video)

Δύσκολες ώρες για την Καίτη Γκρέυ – Τής αποκάλυψαν ότι πέθανε ο γιος της 5 μήνες μετά

Μάρω Κοντού: «Στα 36 ο γιατρός μου είπε πως δεν θα κάνω ποτέ παιδί» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 09:26