search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:19
MENU CLOSE

Πάτρα: Δεν θα γίνει η εκταφή της Μαλένας και της Ίριδας – Τέλος Μαΐου τα ιατροδικαστικά πορίσματα (Video)

30.04.2022 16:57
patra09-new

Μέχρι τέλος Μαΐου αναμένεται να είναι έτοιμο το πόρισμα της επιτροπής Κριεκούκη και Καλόγρηα αναφορικά με τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Μάλιστα, όπως μετέδωσε το Mega, δεν θα χρειαστεί να γίνει εκταφή των παιδιών.

Τα ιατροδικαστικά πορίσματα θα καθορίσουν τις περαιτέρω κινήσεις από τους εισαγγελικούς λειτουργούς που εποπτεύουν την προανακριτική εξέταση, καθώς και το αν θα χρειαστεί να κληθούν και άλλοι μάρτυρες για κατάθεση, όπως επίσης και αν θα καταστούν και άλλοι ύποπτοι αξιόποινων πράξεων.

«Ρουφιάνος της αστυνομίας ο Μάνος Δασκαλάκης» – «Βράζουν» οι συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου

Στο μεταξύ κορυφώνεται ο πόλεμος ανάμεσα στη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη.

Πληροφορία που αποκαλύπτει η εφημερίδα «Πελοπόννησος» αναφέρει ότι η οικογένεια Πισπιρίγκου (κόρες και μάνα) «έδειχναν» τον Μάνο Δασκαλάκη ως υπεύθυνο για τις «διαρροές» από τη ζωή της Ρούλας Πισπιρίγκου στα ΜΜΕ.

Και αυτό συνέβαινε πολλές μέρες πριν την προφυλάκιση της 33χρονης ενώ φαινομενικά ο Δασκαλάκης υποστήριζε την εν διαστάσει σύζυγό του.

Μάλιστα, μέχρι και επεισόδιο έγινε σε Δικηγορικό Γραφείο. Οι συγγενείς της Ρούλας υποψιάζονταν όχι μόνο ότι ο Μάνος ήταν ο «ρουφιάνος» όπως τον αποκαλούσαν για κάποιες πληροφορίες που δίνονταν για την προφυλακισμένη, αλλά και ότι ήταν ο συνεργάτης της ΕΛ.ΑΣ. μετά την κηδεία της Τζωρτζίνας. Ότι συνέβαλε δηλαδή με τον τρόπο του στο να «δέσουν» τη Ρούλα Πισπιρίγκου οι Αρχές.

Διαβάστε επίσης:

Πήλιο: Εσπευσμένα στην Αθήνα 4χρονος μετά από τσίμπημα «μαύρης χήρας»

Αντιπυρική περίοδος: Σε πλήρη επιφυλακή από αύριο η Πυροσβεστική – Η αύξηση των δασικών πυρκαγιών, ο στρατός και οι συστάσεις

Πάρος: Ασυνείδητος οδηγός χτύπησε και εγκατέλειψε 65χρονη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:15