search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 00:42
MENU CLOSE

Kailia Posey: Αυτοκτόνησε στα 16 της – Πρωταγωνιστούσε στο «Toddlers and Tiaras»

04.05.2022 09:17
kalia-new

Σοκ προκάλεσε στις ΗΠΑ η είδηση της αυτοκτονίας της 16χρονης Kailia Posey, η οποία πρωταγωνιστούσε στο «Toddlers and Tiaras».

«Παρόλο που ήταν μια επιτυχημένη έφηβη με λαμπρό μέλλον μπροστά της, δυστυχώς σε μια στιγμή παρόρμησης, πήρε την τραγική απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή της» ανέφερε στο TMZ η οικογένειά της.

«Κέρδισε αμέτρητα στέμματα και τρόπαια, αφού διαγωνιζόταν στα καλλιστεία σε όλη της τη ζωή… Το ιδιαίτερα αναγνωρισμένο ταλέντο της ως ακροβάτισσα είχε ήδη οδηγήσει σε επαγγελματικές προτάσεις για δουλειά σε περιοδείες και πρόσφατα είχε επιλεγεί να γίνει μαζορέτα στο γυμνάσιό της» πρόσθεσαν οι κοντινοί της άνθρωποι.

«Δεν έχω λόγια ή σκέψεις. Ένα πανέμορφο κοριτσάκι έφυγε. Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας καθώς θρηνούμε την απώλεια της Kailia. Το μωρό μου για πάντα» ανέφερε σε μια συγκλονιστική ανάρτηση η μητέρα της άτυχης νεαρής.

Η οικογένειά της δημιούργησε έναν οργανισμό το «Whatcom Community Foundation» στο όνομά της με στόχο την παροχή πόρων για παιδιά που αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα.

Διαβάστε επίσης:

Ντίνος Καρύδης: Με πήραν τηλέφωνο να με ρωτήσουν εάν πέθανα…

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας – Η ανάρτηση που άναψε «φωτιές»

Σοκαρισμένη η Ελένη Μενεγάκη για το βίντεο με την γάτα στην Αιδηψό – Τι είπε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 00:41