search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 10:35
MENU CLOSE

Κώστας Κωστόπουλος: Δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης έπειτα από την απάντηση στην Αθανασοπούλου και την παραίτηση

05.05.2022 12:20
kostas-kostopoylos-new

Τη συμπαράστασή τους στον Κώστα Κωστόπουλο εκφράζουν δεκάδες συνεργάτες και φίλοι του γνωστού σκηνοθέτη έπειτα από την ανάρτηση που δημοσίευσε ο ίδιος διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς της Έλενας Αθανασοπούλου η οποία τον κατηγορεί για βιασμό.

Συγκεκριμένα, ο σκηνοθέτης δημοσίευσε μία ανακοίνωση στο Facebook, απαντώντας στις κατηγορίες που του προσάπτει η ηθοποιός, δηλώνοντας παράλληλα την παραίτησή του από τη σειρά «Σασμός» που σκηνοθετεί.

Μεταξύ αυτών που έσπευσαν να του συμπαρασταθούν ήταν η ηθοποιός Βάσια Παναγοπούλου, η οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Κώστα Κωστόπουλο.

«Κώστα μου, συνεργάστηκα μαζί σου άψογα. ουδέποτε υπήρξε ο παραμικρός υπαινιγμός ή πλανήθηκε στον αέρα οτιδήποτε σχετικά με τις γυναίκες συνεργάτιδες σου. Μας τιμούσες όλες και πάντα οι σχέσεις ήταν απόλυτα επαγγελματικές» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης από συναδέλφους του

Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές
«Κώστα, έχεις την αγάπη και την εκτίμηση όσων σε γνωρίζουμε από την αρχή της πορείας σου. Συνέχισε τη δουλειά σου και άσε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δική της. Φρόντισε τους δικούς σου. Όλοι ξέρουμε τη δύναμη, το πείσμα και την καλή σου καρδιά».

Η συγγραφέας, σκηνοθέτις θεάτρου και καθηγήτρια υποκριτικής Άννα Σωτρίνη
«Κωστή μου, ποιος είπε ότι δεν κακοποιούνται ΚΑΙ οι άντρες; Αυτό που σου συμβαίνει είναι πιστοποιημένη κακοποίηση. Στα χρόνια που σε γνωρίζω (και είναι πολλά) πέρα από το ταλέντο στη δουλειά σου, μπορούσαμε όλοι να μιλάμε για το ήθος σου! Θα ήσουν πραγματικά ο τελευταίος που θα φερόσουν ως… λαμόγιο! Την αγάπη μου και την εκτίμησή μου!»

Η ηθοποιός Άννα Ρεζάν:
«Είμαστε στο πλευρό σου .Με χαρά θα κατέθετα δημόσια για σένα ότι εκτός από ωραίος άνθρωπος, είσαι πάντα κύριος και φέρεσαι άψογα σε όλους σου τους συνεργάτες. Ως γυναίκα που έχουμε αρκετές φορές συνεργαστεί και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό… και δεδομένου του ότι σε έχω συστήσει σε τόσες άλλες γυναίκες ώστε να συνεργαστείτε, έχω πάντα να λέω πόσο άψογος είσαι απέναντί μου».

Ο σκηνοθέτης Errikos Altenburger:
«Δύναμη φίλε μου και η αλήθεια θα φανεί όλοι ξέρουν τον χαρακτήρα σου το ήθος σου και τον σεβασμό που έχεις στους υπόλοιπους».

Ο μουσικός Ηλίας Παλιουδάκης
«Μα αν είναι δυνατόν!!!!!!!!!!! Κώστα μου μόνο οργή μπορούν να προκαλέσουν κάτι τέτοια άτομα αποβολές!!!!! Θα έλεγα καλιά!!! αυτό ταιριάζει στο εν λόγω άτομο!!!!!! το έργο σου το λατρεύει μια Ελλάδα!!!! Τώρα το να θέλουν κάποιοι να το σπιλώσουν για λόγους ξεκάθαρα φθόνου και ζήλιας!!δεν θα περάσει!.. Φυσικά και είναι αδύνατον και όλα θα πέσουν στο κενό! να έχεις δύναμη και υγεία και να συνεχίζεις δυνατά αυτό το σπουδαίο έργο που κάνεις!!!!!!»

H ηθοποιός Βίβιαν Βαλσάμη
«Ότι χρειαστείς είμαι δίπλα σου..και να μη θυμούνται “περσινά ξυνα σταφύλια ”.. γιατί υπάρχουν και τα “σταφύλια της οργής”..έχω θυμώσει πάρα πολύ με όλο αυτό…»

Ο ηθοποιός Σπύρος Δρόσος
«Δεν χρειάζεται να παραιτηθεις ούτε από την σειρά ούτε από τίποτα απολύτως Κώστα, είναι σαν να την αποδέχεσαι κ κερδίζει (εκείνη)…μην μασάς δύναμη κ υπομονή»

Διαβάστε επίσης:

Έμα Στόουν: Χαμός στο Twitter με την παρουσία της στο ΣΕΦ – «Ολυμπιακάρα από κούνια, για πάντα στο λιμάνι»

Νικόλ Κίντμαν: Αγνώριστη η ηθοποιός – Έκπληκτοι οι θαυμαστές της (Photos)

Euroleague: Λάμψη αστέρων στο ΣΕΦ – Έμα Στόουν και Κέβιν Ντουράντ στις κερκίδες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 10:32