search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 14:40
MENU CLOSE

Γερουλάνος κατά Μπακογιάννη: «Η Αθήνα δεν είναι έτοιμη να υποδεχθεί τουρίστες»

06.05.2022 07:40
geroulanos2

Την ανησυχία ότι η πρωτεύουσα δεν είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει με επιτυχία το κύμα των επισκεπτών ενόψει της τουριστικής περιόδου, εξέφρασε στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο της Αθήνας, ο Παύλος Γερουλάνος.  

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα Είσαι Εσύ» επιτέθηκε στον Κώστα Μπακογιάννη λέγοντας πως «δεν υπάρχει Αθηναία ή Αθηναίος που να μην έχει αντιληφθεί και να μην έχει χαρεί για τις φετινές προβλέψεις του τουρισμού. Μετά από τρία χρόνια δύσκολα για τον κόσμο του τουρισμού, αν αυτά που ακούμε αληθεύουν, η Αθήνα θα έχει μια από τις καλύτερες τουριστικές σεζόν που έχει δει ποτέ. Το ερώτημα όμως είναι αν η πόλη είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει το κύμα επισκεπτών που προβλέπουν οι ειδικοί  

Ο Παύλος Γερουλάνος δεν στάθηκε στην κριτική επεσήμανε τα σοβαρά προβλήματα σε 7 τομείς, κρίσιμους τόσο για την καθημερινότητα των πολιτών όσο και για την εμπειρία των επισκεπτών.  

Ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ βλέπει προβλήματα στην πρωτεύουσα στις Δημόσιες υποδομές υγείας, στις αστικές συγκοινωνίες, στην κατάσταση σε πάρκα και άλση, στα τραπεζοκαθίσματα και τους ελεύθερους χώρους, στα τουριστικά λεωφορεία και τη στάθμευση,  τις υποδομές (νερό, σκίαση) σε αξιοθέατα καθώς και τα έργα για τον Μεγάλο Περίπατο.  

Έβαλε πολλά στον δήμαρχο!

Διαβάστε επίσης

Νέα Δημοκρατία: «Γαλάζιος» εκνευρισμός για τα «αυτογκόλ» του Βασίλη Οικονόμου

Βέμπερ: Θετικός στον κορωνοϊό ο πρόεδρος του ΕΛΚ – «Χάνει» το συνέδριο της ΝΔ

Άγριες Mέλισσες: Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στο πλατό της σειράς- Η ανάρτηση στο Instagram

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 14:39