search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:33
MENU CLOSE

Καβάλα: Την έπνιξε μέσα στο φαρμακείο της – Το ψέμα που είπε ο δράστης για να καλύψει τα ίχνη του

06.05.2022 13:12
kavala_gynaikoktona

Νέα στοιχεία για τη γυναικοκτονία στην Καβάλα, με θύμα μια 43χρονη γυναίκα.

Ο άνδρας φέρεται να στραγγάλισε τη γυναίκα και μετά να κάλεσε την Αστυνομία ο ίδιος, αφού προκάλεσε τραύματα στον εαυτό του με αιχμηρό αντικείμενο.

Πιο συγκεκριμένα, ο 55χρονος έπνιξε τη σύζυγό του μέσα στο φαρμακείο τους, με το kavalaportal να αναφέρει ότι τη ζήλευε παθολογικά. 

Αρχικά, ο δράστης προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του προσποιούμενος ότι το φαρμακείο δεν θα ανοίξει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της γυναίκας του.

photo @CENTER TV

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 55χρονος άνδρας κάλεσε στις 00:30 τον αξιωματικό υπηρεσίας του τοπικού τμήματους και του είπε «έκανα κακό στη γυναίκα μου».

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο φαρμακείο όπου βρήκαν τον δράστη, με τη γυναίκα να είναι νεκρή πάνω σε ένα ράντζο που υπήρχε στον χώρο για να ξεκουράζεται στις εφημερίες.

photo @CENTER TV

Ο θάνατός της χαρακτηρίζεται ασφυκτικός.

Ο 55χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ζωή του δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο.

Το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα και η γυναίκα είχε δρομολογήσει τις διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου με τον δράστη να αρνείται να δεχτεί την απόφασή της…

Όπως αναφέρει το kavalanews,  το ζευγάρι είχε καταγωγή από τον Αμυγδαλεώνα, ενώ τα παιδιά τους είναι 10 και 6 ετών. 

Τη στυγερή δολοφονία ερευνά το Τμήμα Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας.

Διαβάστε επίσης:

Κάλυμνος: Φοιτήτρια πήγε να καταγγείλει βιασμό – Οι αστυνομικοί την απείλησαν, την έδιωξαν και κατέληξε με χειροπέδες (Video)

Πέθανε ο Τζίμης, ο «πατριάρχης» των τατουάζ στην Αθήνα

Έκρηξη στα Γρεβενά: Σήμερα η κηδεία του 28χρονου – Τι λέει η εταιρεία για το δυστύχημα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 03:28