search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:16
MENU CLOSE

Σοκ στη Μονεμβασιά: 50χρονος παρέσυρε με αγροτικό δύο ηλικιωμένους – Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες (Video)

08.05.2022 11:08
peripoliko_nyxta_kentro_new

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν όσα εκτυλίχθηκαν στη Μονεμβασία, το βράδυ του Σαββάτου, όταν οδηγός αγροτικού οχήματος χτύπησε παπάκι με δύο ηλικιωμένους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο οδηγός που ήταν σε κατάσταση αμόκ παρέσυρε τον έναν για 200 μέτρα και μετά γύρισε στο σημείο και παρέσυρε και τον δεύτερο για 150 μέτρα προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Και οι δύο ηλικιωμένοι, ηλικίας 77 ετών, βρήκαν ακαριαίο θάνατο.

Στη συνέχεια, ο 50χρονος φέρεται να κατέφυγε σε πάρκινγκ εστιατορίου από όπου και τον έδιωξαν όταν είδαν το όχημά του γεμάτο αίματα.

Για να καταφέρουν να τον σταματήσουν οι Αρχές τοποθέτησαν περιπολικό στη μέση του δρόμου καθώς και ένα ακόμη όχημα, τα οποία και εμβόλισε. 

«Ήταν σε κατάσταση αμόκ και πήγαινε με μεγάλη ταχύτητα και σπινιάροντας», περιέγραψε στην εκπομπή «ΣΚ Παρέα» του ΣΚΑΪ ο αντιδήμαρχος Μονεμβασιάς, Σταύρος Χρηστάκος.

Ανέφερε ακόμη ότι το οδόστρωμα έχει γεμίσει με αίματα.

Είπε μάλιστα πως το πιο πιθανό ήταν πως ο οδηγός και τα θύματα γνωρίζονταν καθώς είναι όλοι κάτοικοι της Μονεμβασιάς που έχει περίπου 1.000 κατοίκους.

«Είδα τον πατέρα μου αιμόφυρτο στον δρόμο»

Μιλώντας στο protothema.gr, ο γιος ενός εκ των θυμάτων είπε:

«Έγινε το μοιραίο, ξαφνικά, χωρίς να φταίνε δύο άνθρωποι, έφυγαν από αυτόν τον κόσμο εντελώς βασανιστικά άδικα. Τους χτύπησε από πίσω, ένας παλαβός, αχαρακτήριστος. Τι να σας πω; Το θέμα είναι ότι το κακό έγινε, αυτό είναι το άσχημο. Δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί να είχε συμβεί μεταξύ τους. Ο άνθρωπος μπορεί να είχε μεθύσει. Δεν ήμουν μαζί τους να ξέρω λεπτομέρειες, εγώ είδα τον πατέρα μου στον δρόμο. Εγώ δουλεύω διανομέας στην περιοχή σε σουβλάκια και το είδα το περιστατικό μπροστά μου. Πριν από πέντε λεπτά ήταν μπροστά μου ο πατέρας μου και μετά τον είδα αιμόφυρτο στο έδαφος. Ήταν ο οδηγός της μηχανής. Αφού τον πάτησε τον παρέσυρε σχεδόν 300μετρα και μετά παρέσυρε και τον άλλον τύπο», είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Στην Κω μεταφέρθηκαν οι 106 μετανάστες που εντοπίστηκαν σε βραχονησίδα – Ανάμεσά τους και 20 παιδιά

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: «Φοβήθηκα ότι δεν θα ξαναέβλεπα τα παιδιά μου- Δεν ήθελα να τη σκοτώσω»- Προκλητικός ο συζυγοκτόνος

Πάτρα: «Κάθε φορά που χωρίζουμε, θα έχουμε μία απώλεια;» – Η σύγκρουση Πισπιρίγκου – Δασκαλάκη μέσω sms

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:15