search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 13:23
MENU CLOSE

ΝΔ: Στημένες οι αντιδράσεις στην περιοδεία Τσίπρα – Ελάτε να δείτε από κοντά την οργή των πολιτών απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

09.05.2022 19:50
Tsipras- kriti98-new

Βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ για «στημένες», όπως τις χαρακτηρίζει, αντιδράσεις πολιτών κατά της κυβέρνησης στην περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα στα Χανιά εξαπολύει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

«Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο αγανακτισμένος πολίτης που εμφανίζεται στις κάμερες στα Χανιά να εκφράζει, δήθεν αυθόρμητα, την οργή του για την κυβέρνηση, στον κ. Τσίπρα, είναι γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο πρωτοστατεί μάλιστα στην οργάνωση της περιοδείας. Τόσο στήσιμο! Σκηνοθεσία ΣΥΡΙΖΑ με πρωταγωνιστή τον κ. Τσίπρα και κομπάρσους τα στελέχη του! Πώς το έλεγε ο μεγάλος Δ. Παπαγιαννόπουλος, όταν ως Γκρούεζας ετοίμαζε την περιοδεία του Μαυρογιαλούρου; «Το έχουμε οργανώσει και το αυθόρμητο» καταλήγει στην ανακοίνωσή του το κυβερνόν κόμμα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σήκωσε το γάντι και επιτέθηκε στην κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, καλώντας τον να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι «την οργή των πολιτών».

«Αν η ΝΔ βλέπει μόνο μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στους χιλιάδες πολίτες που στις συζητήσεις τους με τον κ. Τσίπρα σε όλη την Ελλάδα εκφράζουν την απελπισία και την οργή τους για τους λογαριασμούς ρεύματος και τη μείωση εισοδημάτων, τα πράγματα μάλλον είναι ακόμα πιο άσχημα για τον κ. Μητσοτάκη. Δεν έχει πάρει χαμπάρι τι περνάει ο κόσμος. Πάντως, αν θέλει, μπορεί στην επόμενη περιοδεία να έρθει μαζί για να διαπιστώσει την οργή των πολιτών από κοντά και όχι από δημοσιεύματα» καταλήγει στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας για εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Γιορτή της Δημοκρατίας με 1.000 εκλογικά τμήματα (Video)

Μητσοτάκης: Κοινή Διακήρυξη με τον Διάδοχο του Άμπου Ντάμπι για ειρήνη και ασφάλεια – Έρχονται επενδύσεις 4 δισ. στην Ελλάδα

Νάσος Ηλιόπουλος: Ο λογαριασμός Μητσοτάκη, σε αντίθεση με τα δάνεια της ΝΔ, θα πληρωθεί κανονικά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 13:23