search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 23:55
MENU CLOSE

Σοκ στο παγκόσμιο μπάσκετ: Νεκρός από πυροβολισμούς ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Έντριαν Πέιν

09.05.2022 18:20
pein_new

Σοκ και θλίψη στο παγκόσμιο μπάσκετ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Έντριαν Πέιν.

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ, που πέρασε δύο φορές από τον Παναθηναϊκό, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 31 ετών από πυροβολισμούς.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του γραφείου του Σερίφη στην Όραντζ Κάουντι έκανε λόγο για πυροβολισμούς με θύμα έναν 30χρονο, ο οποίος έπειτα από ταυτοποίηση επιβεβαιώθηκε πως ήταν ο Άντριαν Πέιν.

Η ανακοίνωση αναφέρει πως ο 29χρονος Λόρενς Ντόριτι ήταν αυτός που τον πυροβόλησε. Ο Ντόριτι συνελήφθη και κατηγορείται για ανθρωποκτονία.

Έιντριαν Πέιν: Η Αστυνομία δημοσίευσε την φωτογραφία του άνδρα που τον πυροβόλησε

Ο πρώην NBAer, Τζάρεντ Σάλιντζερ, ήταν ο πρώτος που έγραψε για το τραγικό γεγονός, τονίζοντας: «Μισώ τα νέα που έλαβα σήμερα. Αναπαύσου εν ειρήνη αδελφέ μου» και στη συνέχεια πολλοί Αμερικανοί δημοσιογράφοι επιβεβαίωσαν την στενάχωρη είδηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Στη μία και τριαντά επτά (1:37) τα ξημερώματα της 9ης Μαΐου 2022, η Αστυνομία του Όραντζ Κάουντι ενημερώθηκαν για ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στο τετράγωνο 2500 του Έγκρετ Σόρς Ντράιβ. Ένας άνδρας στα 30 του, ο οποίος πυροβολήθηκε και στη συνέχεια αναγνωρίσθηκε ως ο Έιντριαν Πέιν με ημερομηνία γέννησης την 19η Φεβρουαρίου του 1991, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο δράστης του πυροβολισμού, ο οποίος αναγνωρίσθηκε ως ο Λόρενς Ντόριτι με ημερομηνία γέννησης την 17η Φεβρουαρίου του 1993, έμεινε στον τόπο του εγκλήματος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να ανακριθεί από τους ντετέκτιβς. Ο Ντόριτι συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας πρώτου βαθμού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κρατητήριο».

Ανακοίνωση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε ανάρτηση για το θάνατο του Έντριαν Πέιν, εκφράζοντας τη θλίψη της για τον «αδόκητο χαμό του».

«Η οικογένεια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και την οδύνη της για τον αδόκητο χαμό του πρώην αθλητή μας, Έντριαν Πέιν. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του», αναφέρει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Ο δράστης την έπνιξε με το ένα χέρι – «Θέατρο» ο αυτοτραυματισμός του (Video)

Θεσσαλονίκη: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους – 71χρονη έχασε τις αισθήσεις της εν πτήσει και κατέληξε

Νάσος Ηλιόπουλος: Ο λογαριασμός Μητσοτάκη, σε αντίθεση με τα δάνεια της ΝΔ, θα πληρωθεί κανονικά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 23:53