search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 05:25
MENU CLOSE

Θανατηφόρες κόντρες σε λεωφόρους της Αττικής με ταχύτητες 260 χλμ την ώρα (Video)

09.05.2022 10:13
IX NEW

Οι κόντρες – στην παραλιακή και όχι μόνο – δεν είναι δυστυχώς νέο φαινόμενο. Υπάρχουν εδώ και χρόνια. Είναι εξαιρετικά επικίνδυνες και έχουν κοστίσει σε ανθρώπινες ζωές νέων ανθρώπων.

Εξακολουθούν και αποτελούν πονοκέφαλο για της ΕΛΑΣ – η οποία, για κάποιο λόγο, αδυνατεί να τις ελέγξει και να τις απαγορεύσει.

Αποτελούν …θανατηφόρα πραγματικότητα σε καθημερινή βάση στους δρόμους του Λεκανοπέδιου. Γίνονται είτε με οργανωμένη μορφή, είτε σε μικρότερο βαθμό, ατομικά από τους οδηγούς.

Το Star παρουσίασε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεών του ένα ρεπορτάζ για τις κόντρες.

Το ένα είναι από την περασμένη Πέμπτη σε έναν σκοτεινό δρόμο, με μεγάλη ευθεία, όμως το συγκλονιστικό είναι το δεύτερο.

Αυτό είναι τραβηγμένο από έναν δρόμο που θυμίζει την Αττική οδό, με τον οδηγό του ενός οχήματος να έχει πιάσει τα 260 χιλιόμετρα ανά ώρα, την ώρα που κάνει πλάκα με τον άλλον και του εύχεται… «καλό παράδεισο».

Ο «καταραμένος» και τα Λιμανάκια

Το στίγμα του για αυτές τις κόντρες, έδωσε και ένας άνθρωπος που τις γνωρίζει πολύ καλά.

Στην κάμερα του καναλιού μίλησε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ή αλλιώς «Καταραμένος» όπως είναι το παρατσούκλι του, συμμετείχε σε τέτοιους αγώνες για 35 χρόνια, καυτηριάζοντας αυτούς που βγαίνουν μέρα μεσημέρι σε πολυσύχναστους δρόμους που κυκλοφορούν οικογένειες, κάνοντας επίδειξη των ικανοτήτων τους

«Δεν μπορεί κάποιος να παίρνει το αμάξι τώρα, Κυριακή μεσημέρι, επειδή είναι πισωκίνητο και 100-200 άλογα και να πηγαίνει στο Λιμανάκια, στις οικογένειες να σκοτώσει κανέναν», είπε χαρακτηριστικά.

Η συγκομιδή της ΕΛ.ΑΣ.

Την προηγούμενη εβδομάδα, σε Λεωφόρο Σχιστού, Λυκαβηττό, Παλιό Αεροδρόμιο, Βουλιαγμένη και Βάρκιζα, η ΕΛΑΣ έκανε 782 ελέγχους και βεβαίωσε 98 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα, με αποτέλεσμα 24 οχήματα να ακινητοποιηθούν.

Πιο αναλυτικά, οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν ήταν: 98 για υπερβολική ταχύτητα, 24 για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος, 11 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 5 για μη χρήση κράνους, 4 για επικίνδυνους ελιγμούς, 3 για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης κλπ

Διαβάστε επίσης

Ρούλα Πισπιρίγκου – Μάνος Δασκαλάκης: «Άμα έχεις ενοχές, τράβα αυτοκτόνα…»

Γραβιέρα Νάξου: Γιατί έχει εξαφανιστεί από τα σούπερ μάρκετ;

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: «Προμελετημένο το έγκλημα, βασανιστικός ο θάνατος» – Το βίαιο παρελθόν του δράστη (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32