search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 17:52
MENU CLOSE

Χανιά: Προφυλακίστηκε ο 27χρονος που είχε δολοφονήσει 53χρονο και είχε προκαλέσει πυρκαγιά

10.05.2022 16:50
Xania- dikastiria09-new

Προσωρινά κρατούμενος με ομόφωνη απόφαση της εισαγγελέως και του ανακριτή Χανίων, κρίθηκε μετά την απολογία του ο 27χρονος αλλοδαπός που κατηγορείται για τη δολοφονία σε βάρος 53χρονου τις πρώτες πρωινές ώρες της 4ης Μαΐου στα Χανιά. Ο 53χρονος είχε βρεθεί, τις πρωινές ώρες τής Τετάρτης, απανθρακωμένος κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, σε χώρο εγκαταλελειμμένης κατοικίας στην οδό Κύπρου.

Ύστερα από έρευνες της ΕΛΑΣ συνελήφθη ο 27χρονος που σύμφωνα με την αστυνομική ανακοίνωση τραυμάτισε θανάσιμα τον 53χρονο κατά τη διάρκεια μεταξύ τους διένεξης και στη συνέχεια προκάλεσε την πυρκαγιά στην εγκαταλελειμμένη οικία.

Την υπεράσπιση του 27χρονου που αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία από δόλο και εμπρησμό, ενώ ακόμα κατηγορείται και για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, ανέλαβε δικηγόρος που διόρισαν οι δικαστικές Αρχές.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Αναγνωστόπουλου: Τι «έδειξε» το ρολόι της Καρολάιν – «Προσπάθησε να σκοτώσει ό,τι ήταν προέκταση του εαυτού της»

Τραγωδία στο Ν. Ψυχικό: Μόλις είχε γίνει γιαγιά η 63χρονη που πέθανε στη φωτιά (Video)

Κορωνοϊός: Σχεδόν 6.500 νέα κρούσματα και 27 νεκροί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 17:51