search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 06:56
MENU CLOSE

«The Washington Post»: Με γραφείο στο Κίεβο η εφημερίδα

12.05.2022 15:49
washington post-new

Την λειτουργία γραφείου ανταποκριτών στο Κίεβο ανακοίνωσε η εφημερίδα «The Washington Post».

Το παράρτημα της εφημερίδας του Τζεφ Μπέζος στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας θα έχει επικεφαλής την Ισαμπέλ Χουρσουντιάν, πρώην ανταποκρίτρια της εφημερίδας στην Μόσχα, η οποία κάνει ρεπορτάζ στην Ουκρανία από τον Ιανουάριο, και τον Μάξ Μπεράκ, πρώην επικεφαλής του γραφείου της «The Washington Post» στο Ναϊρόμπι, ο οποίος καλύπτει τις δραματικές εξελίξεις στην Ουκρανία το τελευταίο δίμηνο.

Η Χουρσουντιάν θα είναι η διευθύντρια του γραφείου και ο Μπεράκ θα είναι προϊστάμενος των ανταποκριτών.

Το γραφείο στο Κίεβο, σύμφωνα με ανακοίνωση της εφημερίδας, που αναμετέδωσε και το ουκρανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ukinform, θα λειτουργεί αδιάκοπα με μια ομάδα από εναλλασσόμενους δημοσιογράφους, φωτοειδησεογράφους, αλλά και δημοσιογράφους- βιντεολήπτες, υπο τον Ουκρανό δημοσιογράφο Νταβίντ Στέρν.

«Η κίνηση σηματοδοτεί τη μακροπρόθεσμη δέσμευση της The Post να καλύψει τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία και τους ανθρώπους που επλήγησαν», σημειώνει η εφημερίδα.

«Για πολλούς μήνες, η «The Post» έχει αφιερώσει σημαντικούς πόρους για την κάλυψη των αυξανόμενων εντάσεων κατά μήκος των ρωσικών συνόρων της Ουκρανίας και, τελικά, της ρωσικής εισβολής που ακολούθησε», δήλωσε ο διευθυντής διεθνών θεμάτων της εφημερίδας  Ντάγκλας Τζελ. «Καθώς ο πόλεμος εισέρχεται σε μια παρατεταμένη φάση, αυτό το γραφείο θα μάς επιτρέψει να διατηρήσουμε τα επιτόπια ρεπορτάζ και ανταποκρίσεις και να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσουμε να παρέχουμε την ξεχωριστή και έγκυρη δημοσιογραφία για την οποία βασίζονται σε εμάς οι αναγνώστες σε όλο τον κόσμο».

Τα ρεπορτάζ της «The Washington Post» από την Ουκρανία θα ενισχύονται από ένα υποσάιτ στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας, με ροή ειδήσεων 24 ώρες το 24άωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, ειδικό κανάλι στο Telegram για ανανεώσεις στα ρεπορτάζ και μια βάση δεδομένων με επαληθευμένα, επι τόπου, πλάνα.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός – Spoiler: Η Καλλιόπη παίρνει την κατάσταση στα χέρια της

Disney+: Μαγνήτης συνδρομητών σε κόντρα με το Netflix

Eurovision 2022: Προγνωστικά και παρασκήνια πριν τον β’ ημιτελικό (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58