search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 10:15
MENU CLOSE

Μάνος Δασκαλάκης: Απαντητικό εξώδικο στην Πισπιρίγκου – Μεγαλώνει το «fan club» του στα social media

13.05.2022 20:32
Manos Daskalakis_new

Στην «αντεπίθεση» περνά ο Μάνος Δασκαλάκης, στέλνοντας εξώδικο στη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο Μάνος Δασκαλάκης θα δώσει απάντηση τη Δευτέρα στο εξώδικο της 33χρονης κατηγορούμενης, απαντώντας και στα τρία ερωτήματα που θέτονται σε αυτό, όπως ανέφερε ο Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή «Live News», στο Mega.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το απαντητικό εξώδικο του Μάνου Δασκαλάκη στη Ρούλα Πισπιρίγκου θα της κοινοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα, με τον 30χρονο πατέρα των τριών παιδιών να απαντά σε όλα τα ερωτήματα της Ρούλας Πισπιρίγκου.



Τι αναφέρει στο εξώδικο

Συγκεκριμένα, ο κ. Δασκαλάκης δεν επιθυμεί τίποτα από την κοινή οικοσκευή παρά μόνο έναν φάκελο με σημαντικά έγγραφα.

Σε ό,τι αφορά το κινητό που βρίσκεται στην κατοχή του, δηλώνει πως είναι πράγματι δώρο της 33χρονης, με τον λογαριασμό της συσκευής να βρίσκεται στο όνομά της. Ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως θα προχωρήσει σε διακοπή και θα συνεχίσει να πληρώνει τις δόσεις μόνος του.

Τέλος, αναφορικά με τα μνήματα των τριών παιδιών, ο 30χρονος απαντά πως δεν υπήρχε λόγος επισήμανσης περί αυτών στο εξώδικο, καθώς έχει διευθετήσει κάθε οικονομικό ζήτημα σχετικά με αυτά.

Κύμα… θαυμαστριών του στα social media

Την ώρα που συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας, στα social media μεγαλώνει το fan club του Μάνου Δασκαλάκη.

Ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα, της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας, έχει πολύ καιρό να προβεί σε κάποια δημόσια τοποθέτηση ή να δώσει συνέντευξη.


Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει άτομο από το στενό του περιβάλλον, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν μένει-πλέον- ούτε στην Αθήνα, αλλά ούτε στην Πάτρα. Είναι κλεισμένος σε σπίτι και περιμένει να μάθει το πόρισμα των ιατροδικαστών για την Ίριδα και τη Μαλένα ενώ μιλά συνεχώς με τον δικηγόρο του, ο οποίος ξέρει πού βρίσκεται. Πάντως, ενήμερες είναι και οι Αρχές, ξεκαθαρίζοντας πως είναι στη διάθεσή τους όποτε αυτό κριθεί απαραίτητο.

Και φαίνεται ότι αρκετές γυναίκες εκφράζουν δημόσια τη συμπαράστασή τους στον Μάνο Δασκαλάκη, σύμφωνα με ό,τι μεταδίδει και η εκπομπή «Live News» στο Mega. Μάλιστα, ανεβάζουν βίντεο στα social media, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τον θαυμασμό τους. Ενδεικτικά, μία γυναίκα ανήρτησε στο Youtube βίντεο κάνοντας με πάθος lip syncing ένα από τα τραγούδια του.

Διαβάστε επίσης:

Χαλκιδική: Φωτιά σε δασική έκταση – Ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής στο σημείο

Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στον σταθμό του μετρό «Αιγάλεω» – Κανονικά η κυκλοφορία των συρμών της γραμμής 3

Αθήνα: Πορεία διαμαρτυρίας κατά της ίδρυσης Πανεπιστημιακής Αστυνομίας (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 10:14