search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:48
MENU CLOSE

Νέα καταγγελία «στο φως» για σωματική βία από το γνωστό σκηνοθέτη: «Μου έφερε το σημειωματάριο στο κεφάλι» (Video)

14.05.2022 12:13
skinoth

Μετά τη μήνυση που κατέθεσε η Έλενα Αθανασοπούλου κατά γνωστού σκηνοθέτη για βιασμό, «στο φως» έρχεται νέα καταγγελία.

Γυναίκα, που εργαζόταν στο πλευρό του ως βοηθός σκηνοθέτη, κατήγγειλε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» την κακοποίησή της.

«Θέλω να μιλήσω για το δικό μου περιστατικό για να δώσω δύναμη στα υπόλοιπα θύματα, γιατί σίγουρα υπάρχουν και άλλα. Το περιστατικό είχε γίνει το 2017, το Φεβρουάριο – Μάρτιο. Εργαζόμουν ως βοηθός σκηνοθέτη, μου ζήτησε να κάνω ένα πλάνο, το έκανα και ήταν νευριασμένος, δεν ξέρω γιατί, άρπαξε το σημειωματάριο που είχα στα χέρια μου και μου το βάρεσε στο κεφάλι. Ήμουν μάρτυρας σε ακόμα ένα περιστατικό που είχε χαστουκίσει έναν ηθοποιό. Παρόλο που ήταν πολλοί μπροστά, δεν άλλαξε τίποτα. Λίγους μήνες άντεξα να δουλέψω μαζί του. Δε μιλούσε με καθόλου σεβασμό», περιέγραψε η γυναίκα που έχει ήδη απευθυνθεί στην αστυνομία.

«Μίλησα μόνο σε πολύ στενά μου άτομα. Έκανα καταγγελία, μου πήρε 4 χρόνια για να την κάνω. Έχω καταθέσει στην αστυνομία και έχω δώσει και το ονοματεπώνυμό του. Μετά το περιστατικό ήθελα πολύ να του πω ότι δεν είναι αποδεκτή αυτή η συμπεριφορά, αλλά φοβόμουν πολύ. Μετά από λίγο καιρό παραιτήθηκα. Ο ίδιος δε μου ζήτησε συγνώμη ποτέ», συνέχισε, αναφέροντας πως με την Έλενα Αθανασοπούλου είναι «σε επικοινωνία και το παλεύουμε μαζί».

«Στο δικό μου περιστατικό ήταν ακόμα δύο άτομα μπροστά. Δεν αντέδρασαν, νομίζω υπήρχε αυτή η νοοτροπία στα γυρίσματα. Ήταν πολύ εχθρικός. Όταν έκανε καταγγελία η Έλενα Αθανασοπούλου δε σοκαρίστηκα καθόλου, για εμένα ήταν θέμα χρόνου το να βγει ότι κακοποίησε κάποιον ο συγκεκριμένος», κατέληξε η καταγγέλλουσα.

Διαβάστε επίσης:

Ρίτα Χέιγουορθ: Το sex symbol, οι πέντε αποτυχημένοι γάμοι, η διαρκής κακοποίηση και ο μύθος της Τζίλντα (Photo | Video)

Eurovision 2022: Ο μεγάλος τελικός και τα φαβορί του 66ου διαγωνισμού

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Ο κόσμος έχει ταυτιστεί με τους κακούς ήρωες – Ο Σπάιντερμαν ήταν και λίγο μ@@@κας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:48