search
ΣΑΒΒΑΤΟ 25.05.2024 00:34
MENU CLOSE

Αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή στο νέο τεύχος του Περιοδικού της Βουλής

17.05.2022 08:30
mikrasiatiki katastrofi new

Στην Ημερίδα της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς «Εκατό χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή» που διεξήχθη πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη είναι αφιερωμένο το νέο, 42ο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού της Βουλής «Επί του …Περιστυλίου!».

Στις σελίδες του καταγράφονται οι παρεμβάσεις όλων των ομιλητών στην κοινή συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς και της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού που πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαρτίου 2022 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ άλλων καταγράφονται οι παρεμβάσεις του υφυπουργου Εσωτερικών, Σταύρου Καλαφάτη, της επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Μαρίας Αντωνίου, των εκπροσώπων των κομμάτων Ευριπίδη Στυλιανίδη (ΝΔ), Θεοδώρας Τζακρη (ΣΥΡΙΖΑ), Ιωάννη Δελή (ΚΚΕ) και της Μαρίας Απατζίδη (ΜεΡΑ25).

Διαβάστε επίσης

Πέθανε ο δημοσιογράφος Κώστας Τσαούσης

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Κυρίαρχο θέμα στα βρετανικά ΜΜΕ η καταδίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Η μετάδοση της Eurovision πέτυχε την τηλεθέαση της σεζόν μέχρι τώρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 25.05.2024 00:34