search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 05:50
MENU CLOSE

Ατύχημα για τον νικητή του Giro d’ Italia – Φελλός σαμπάνιας τον τραυμάτισε στο μάτι (Video)

18.05.2022 18:16
giro_new

Ο ποδηλάτης Biniam Girmay έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος μαύρος Αφρικανός αναβάτης που κέρδισε αγώνα σε Grand Tour.

Καθώς όμως πανηγύριζε για τη σπουδαία του νίκη, ο αθλητής ενεπλάκη σε ένα περίεργο ατύχημα. Ο Girmay προσπάθησε να ανοίξει ένα μπουκάλι με Prosecco, το ιταλικό αντίστοιχο της σαμπάνιας και ο φελλός του πετάχτηκε κατευθείαν μέσα στο μάτι.

Έτσι, ο αθλητής αναγκάστηκε να περάσει αρκετές ώρες σε ένα τοπικό νοσοκομείο πριν επιστρέψει στο ξενοδοχείο του για να γιορτάσει με την ομάδα του, την Intermarche-Wanty-Gobert Materiaux.

Δυστυχώς, ο 22χρονος δεν θα συμμετάσχει σε άλλο γεγονός του Giro, καθώς ο γιατρός Piet Daneels του διέγνωσε αιμορραγία στον πρόσθιο θάλαμο του ματιού.

Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να δει από το μάτι αυτό και πρέπει να απέχει από τον αθλητισμό, έως ότου αναρρώσει τελείως.

Διαβάστε επίσης

Δημόσιο: Νέο σύστημα αξιολόγησης για τους υπαλλήλους – Τι περιλαμβάνει το νέο σχέδιο νόμου, τι είναι το μπόνους παραγωγικότητας

Άμπερ Χερντ: Τέλος από το «Aquaman 2» – «Μεγάλη νίκη» για τους θαυμαστές του Τζόνι Ντεπ

Airbnb: Η Αθήνα κατατάσσεται ως 6η πιο κερδοφόρα πόλη παγκοσμίως

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 03:36