search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:22
MENU CLOSE

Κακοκαιρία: Θρίλερ με αγνοούμενο άνδρα στην Εύβοια – Σηκώθηκε ελικόπτερο για τον εντοπισμό του (Videos)

19.05.2022 07:14
elikoptero_evia_new

Σημαντικά προβλήματα προκάλεσε η μίνι κακοκαιρία που σάρωσε την χώρα χθες το βράδυ. Αυτήν την στιγμή, το επίκεντρο του ενδιαφέροντος έχει εστιαστεί στη Δίρφυ Ευβοίας στην περιοχή Λειρί, καθώς από το βράδυ της Τετάρτης αγνοείται η τύχη ενός 36χρονου άνδρα.

Συνολικά, επιχειρούν 19 πυροσβέστες με την Ορειβατική Ομάδα Έρευνας-Διάσωσης (Ο.Ο.Ε.Δ) της 7ης ΕΜΑΚ, ελικόπτερο του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ).

Συνδρομή παρέχουν επίσης ο ελληνικός ορειβατικός σύλλογος Χαλκίδας, η ελληνική ομάδα διάσωσης, εθελοντές καθώς και η ΕΛΑΣ.

Xθες το βράδυ ο περιπατητής έχασε τον προσανατολισμό του στην προσπάθειά του να φτάσει στο καταφύγιο στην Δίρφυ κι επικοινώνησε με την πυροσβεστική για να τον εντοπίσουν.

Να σημειωθεί ότι ο 36 χρόνος κάλεσε στο 112 όπου έδωσε το στίγμα του και μετά το κινητό του έκλεισε.

Μεγάλα προβλήματα στην Αττική

Την ίδια ώρα, αμέτρητα ήταν τα προβλήματα που προέκυψαν στην Αττική απο τις 9 το βράδυ και μετά, όταν και εκδηλώθηκαν τα φαινόμενα με κύρια χαρακτηριστικά την χαλαζόπτωση και τους ισχυρούς ανέμους.

Στη Λεωφόρο Σταμάτας στο ύψος της 25ης Μαρτίου χθες είχαν ακινητοποιηθεί 5 οχήματα λόγω υψηλής στάθμης των υδάτων, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο να βοηθούν τους οδηγούς να βγουν από τα οχήματά τους.

Εκατοντάδες δέντρα έχουν σπάσει ή έχουν πέσει στις περιοχές Μοσχάτο, Λυκόβρυση, Νέα Ιωνία, Φιλοθέη, Διόνυσο, Αγία Παρασκευή και Χαϊδάρι.

Στην Κηφισιά ένας πλάτανος έπεσε στην οδό Κολοκοτρώνη με αποτέλεσμα να έχει διακοπεί η κυκλοφορία.

Παρόμοια είναι η εικόνα στο Μαρούσι, την Αγία Παρασκευή και την Γλυφάδα όπου τα πεσμένα δέντρα από τον αέρα έχουν φράξει δρόμους και έχουν προκαλέσει ζημίες σε στάθμευμενα αυτοκίνητα και σπίτια.

Διαβάστε επίσης

«Ελληνική PISA»: Πρεμιέρα για τις εξετάσεις – Πάνω από 95% η συμμετοχή

Εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του Σήφη Βαλυράκη – Δύο ψαράδες κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο πατέρας της ζήτησε από τον Αλέξη Κούγια να αναλάβει την υπεράσπισή της (Video)


google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:19