search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:58
MENU CLOSE

Συνέδριο ΠΑΣΟΚ – Σαλαγιάννης: «Βρισκόμαστε στο τέλος των συζητήσεων με τις τράπεζες για τα δάνεια»

21.05.2022 16:37
Salagiannis_new

Για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ μίλησε από το βήμα του Συνεδρίου ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος Νίκος Σαλαγιάννης

Όπως αποκάλυψε ο κ. Σαλαγιάννης η συζήτηση με τις τράπεζες βρίσκεται προς το τέλος.  «Δε θα μιλήσω σήμερα για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ, γιατί βρίσκεται στο τέλος της μια συζήτηση με τις τράπεζες, προκειμένου να καταλήξουμε  σε ένα πλαίσιο συμφωνίας για τα δάνειά μας. Πιστεύουμε ότι στις προσεχείς μέρες θα έχουμε να πούμε πιο πολλά. Να υπογραμμίσω μόνο, ότι απ’ τις τράπεζες ζητάμε να μας αντιμετωπίσουν με καθαρά τραπεζικά κριτήρια, χωρίς καμία απολύτως  ιδιαίτερη μεταχείριση», είπε ο κ. Σαλαγιάννης. 

Παράλληλα ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ έστειλε και το μήνυμα για το πως θα κινηθεί η παράταξη το επόμενο διάστημα σε ό,τι αφορά την οικονομική του πολιτική

«Δε θα διακινδυνεύσουμε  ποτέ να βρεθεί σε οικονομική ομηρεία παράταξή μας, ξοδεύοντας περισσότερα απ’ όσα διαθέτουμε. Όποια οικονομική στενότητα και να υπάρχει, γιατί πάντα υπάρχει. Με όσα μας απομένουν, αφού καταβάλουμε τα συμφωνηθέντα στις τράπεζες, θα λειτουργούμε λιτά,  μετρημένα, λελογισμένα αλλά και αξιοπρεπώς», είπε ο κ. Σαλαγιάννης«Τα τελευταία δώδεκα χρόνια δεν πήραμε ούτε ένα ευρώ δάνειο και σήμερα δε χρωστάμε ούτε ένα ευρώ στα ασφαλιστικά ταμεία, ούτε ένα ευρώ στην εφορία. Κι έτσι θα συνεχίσουμε», κατέληξε ο κ. Σαλαγιάννης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:57