search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:41
MENU CLOSE

Άννα Τσουκαλά: Καταγγέλλει τον Κώστα Κωστόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση (Photo)

22.05.2022 13:32
Καμία καταγγελία στην ΕΣΗΕΑ για σεξουαλική παρενόχληση - Media

Μετά την Έλενα Αθανασοπούλου και η ηθοποιός Άννα Τσουκαλά κατήγγειλε τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση.

Η ηθοποιός κατήγγειλε τον γνωστό σκηνοθέτη μέσα από μια ανάρτηση της στον λογαριασμό της στο Facebook. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει, ο Κώστας Κωστόπουλος την είχε παρενοχλήσει τα γυρίσματα της σειράς «Έρωτας». Σύμφωνα με την καταγγελία της, όταν εκείνη τον απέρριψε έχασε τη δουλειά της.

«Κώστας Κωστόπουλος, ένας από τους δυο σκηνοθέτες που γυρίσαμε το σήριαλ «Έρωτας» στον ANT1 το 2007! Ένας από τους σκηνοθέτες που μου την είχε πέσει, παρενοχλήσει με χυδαία λόγια και απαίσιο τρόπο στα γυρίσματα και φυσικά τον ρεζίλευα συνέχεια, έκανε καλαμπούρι απαίσιο μπροστά σε όλους τους όταν είχα γύρισμα μαζί του και κανένας δεν μίλαγε τότε! Πριν τα κάνει όλα αυτά με τον χυδαίο τρόπο μου την είχε πέσει επίσης στο αμάξι του! Φυσικά του είπα όχι και έπειτα ήταν ένας πολύ κακός άνθρωπος! Για τον λόγο αυτό έχασα και τη δουλειά μου στο σήριαλ και μου φάγανε τους μισθούς μου. Είχαμε πάει στο σπίτι του να φάμε με τη γυναίκα και τα παιδάκια του, μου είχε πει πόσο με θέλει…», ανέφερε μεταξύ άλλος η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Βάσια Τριφύλλη: «Τον Πέτρο Φιλιππίδη τον αγαπούσα και συνεχίζω να τον αγαπώ» (Video)

Βίκυ Καγιά – Έλενα Χριστοπούλου: Η κόντρα καλά κρατεί… (Video)

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ξεσπά κατά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου ο πατέρας της Καρολάιν: «Άρπαζε τα χρήματά της» – «Δεν θα δει ποτέ τη Λυδία»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:40