search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:45
MENU CLOSE

Ant1+: Η νέα σειρά «Η γέφυρα» με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις στο φόντο, κάνει πρεμιέρα σε τέσσερις ημέρες

23.05.2022 16:55
gefyra ant1+-new

Με στοιχεία πολιτικού θρίλερ και στο φόντο τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας η νέα σειρά νουαρ μυθοπλασίας «Η γέφυρα» της συνδρομητικής πλατφόρμας ΑΝΤ1+ θα είναι διαθέσιμη από τις 27 Μαΐου.

Αποτελεί ελληνική προσαρμογή της επιτυχημένης αστυνομικής σειράς «Bron/Broen» του 2011, συμπαραγωγή Δανίας- Σουηδίας, η οποία έχει προβληθεί σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως.

Η ελληνική παραγωγή είναι η έβδομη σε μια σειρά προσαρμογών που έχουν προηγηθεί σε άλλες (έξι) χώρες.

Στους πρωταγωνιστικούς κεντρικούς ρόλους εμφανίζονται ο Τούρκος ηθοποιός Μπουράκ Χακί και η Μαντώ Γιαννίκου οι οποίοι πλαισιώνονται από τους Ακύλλα Καραζήση, Πηνελόπη Τσιλίκα, Νίκο Ψαρρά, Θάνο Τοκάκη, Αλέξανδρο Μούκανο, Δανάη Επιθυμιάδη, Ατακάν Γιλμάζ κ.ά..

Η πλοκή αρχίσει με ένα πτώμα τοποθετημένο με συμβολικό τρόπο στη συνοριακή γραμμή γέφυρας που ενώνει Ελλάδα- Τουρκία και αναγκάζει την Ελληνίδα αστυνομικό Σοφία Μπακάλη (την κάνει η Γιαννίκου) και τον Τούρκο συνάδελφο της Κενάν Καραμάν (τον κάνει ο Χακί) να αναλάβουν την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Οι δύο αστυνομικοί σύντομα συνειδητοποιούν ότι τα πράγματα στην υπόθεση που ανέλαβαν δεν είναι τόσο απλά.

Ανυποψίαστοι για τις πολιτικές δυνάμεις που εμπλέκονται και προσπαθώντας να εξιχνιάσουν την υπόθεση, η Μπακάλη και ο Καραμάν θα βρεθούν σε θανάσιμο κίνδυνο, καθώς οι υπαίτιοι κάνουν τα πάντα προκειμένου να συγκαλύψουν ένα εκρηκτικό μυστικό. Η αποκάλυψη της αλήθειας μπορεί να οδηγήσει σε ελληνοτουρκική σύρραξη.

Η διασκευή σεναρίου πραγματοποιείται από τους Κώστα Γεραμπίνη, Δημήτρη Εμμανουηλίδη, Άλκη Πολίτη και Ναζλι Εφ Ντουρλού, με τον Γιάννη Χαριτίδη να υπογράφει τη σκηνοθεσία.

Διαβάστε επίσης:

Ταξιδιωτικές εκπομπές με επιδερμική προσέγγιση

Πορτοσάλτε για το «Χαμόγελο του Παιδιού»: Κριτική με «Υπουργός γούτσου-γούτσου» δεν γίνεται (vid)

Survivor – Τάκης Καραγκούνιας: Η επιστροφή στην Ελλάδα και η φωτογραφία με την κόρη του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:43