search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 06:10
MENU CLOSE

Κίνηση τώρα: Πολύ χαμηλές ταχύτητες στον Κηφισό – Πού υπάρχουν προβλήματα (live χάρτης)

23.05.2022 08:57
lewforos_kifisou

Ξεκίνημα εβδομάδας με πολλά προβλήματα για τους οδηγούς καθώς από το πρωί παρατηρείται αυξημένη κίνηση σε αρκετούς δρόμους της Αττικής.

Μεγάλη είναι η ταλαιπωρία ειδικά στον Κηφισό όπου το μποτιλιάρισμα εκτείνεται για μήκος χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, στην κάθοδο του Κηφισού η αυξημένη κίνηση ξεκινά μετά την Κηφισιά και συνεχίζεται μέχρι το Αιγάλεω ενώ στην άνοδο του Κηφισού κίνηση καταγράφεται από το ύψος του Περιστερίου μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στους υπόλοιπους δρόμους της Αττικής η κίνηση είναι αυξημένη στην κάθοδο της Κηφισίας κατά τμήματα, στη Λεωφόρο Αθηνών προς Ασπρόπυργο από το Χαϊδάρι, στη Λεωφόρο Σχιστού στα τελευταία μέτρα προς την Αθηνών, στην κάθοδο της Μεσογείων και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Τέλος, στην Αττική Οδό καταγράφονται καθυστερήσεις 5′-10΄ τόσο στην έξοδο για Λαμία, στο ρεύμα προς Ελευσίνα όσο και στην έξοδο για Λαμία, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.

Δείτε live την κίνηση στους δρόμους.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός σήμερα: Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία – Πού αναμένονται βροχές και χαλάζι (Videos)

Πέταξαν μολότοφ τη νύχτα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ (Video)

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η οικογένειά της διαψεύδει τα σενάρια για Κούγια – Τι αναφέρει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50