search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 02:56
MENU CLOSE

Γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη στην Στυλίδα για λαθραίο καπνό

24.05.2022 20:48
astynomia new

Στα χέρια των Λιμενικών του Λιμεναρχείου Στυλίδας, έπεσε πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης (24/5), γνωστός δημοτικός – λαϊκός τραγουδιστής, με την κατηγορία της αγοραπωλησίας και μεταφοράς λαθραίων καπνικών προϊόντων, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Συγκεκριμένα από την αξιοποίηση των πληροφοριών που είχε το Γραφείο Ασφαλείας του Λιμεναρχείου Στυλίδας, εντοπίστηκε ο τραγουδιστής με μία ακόμη φίλη του, να έχουν στο αυτοκίνητό τους, εντός κλειστού συσκευασμένου χαρτοκιβωτίου, είκοσι (20) συσκευασίες χύμα καπνού των 1000 gr η καθεμιά, οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.


Τα ανευρεθέντα καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν και πρόκειται να αποσταλούν στο Τελωνείο Στυλίδας, το οποίο θα προσδιορίσει τους αναλογούντες φόρους και δασμούς. Επιπλέον, κατασχέθηκε το όχημα ως μέσο διακίνησης και απόκρυψης λαθραίων καπνικών προϊόντων το οποίο πρόκειται επίσης να παραδοθεί στο Τελωνείο Στυλίδας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν το μεσημέρι στα όρια του αυτοφώρου στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, ενώ η σχηματιζόμενη δικογραφία θα υποβληθεί στο πλαίσιο της τακτικής διαδικασίας.

Διαβάστε επίσης:

«Χοντρός» τσακωμός σε αστικό λεωφορείο ανάμεσα σε οδηγό και επιβάτη – Παρενέβη η αστυνομία

Βασίλης Γκουρούσης: Αποφυλακίστηκε ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη για το χρυσό ριφιφί στις θυρίδες του Ψυχικού

Δίκη Λιγνάδη: «Αυτό που συνέβη μπροστά στα μάτια μου ήταν βιασμός» – Κατέθεσε φίλος φερόμενου θύματος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58