search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:21
MENU CLOSE

Μόργκαν Φρίμαν: Μπήκε στη «μαύρη λίστα» του Πούτιν – Γιατί εκνεύρισε τον Ρώσο Πρόεδρο (Video)

25.05.2022 16:49
Ο Μόργκαν Φρίμαν καπνίζει τσιγαριλίκια και υπερασπίζεται την αποποινικοποίηση της κάνναβης (Photos) - Media

Ο Αμερικανός ηθοποιός, σκηνοθέτης και αφηγητής, είναι πλέον μέρος της λίστας που περιλαμβάνει τον ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, την πρώην πρώτη κυρία και πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, την πολιτικό Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτέζ και τον αείμνηστο γερουσιαστή, Τζον ΜακΚέιν μεταξύ πολλών ακόμη.

Η κίνηση της Ρωσίας είναι απάντηση στις κυρώσεις των ΗΠΑ που επιβλήθηκαν στη χώρα μετά την εισβολή της στην Ουκρανία.

Γιατί απαγορεύτηκε η είσοδος στον Μόργκαν Φρίμαν


Ο Φρίμαν φέρεται να προστέθηκε στη λίστα, επειδή εμφανίστηκε σε ένα βίντεο το 2017, που κατηγορεί τη ρωσική κυβέρνηση για παρέμβαση στην αμερικανική δημοκρατία.


Σύμφωνα με το CNN, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, είναι αφηγητής στο διαφημιστικό βίντεο της οργάνωσης The Committee to Investigate Russia (Η Επιτροπή που Ερευνά τη Ρωσία). Οι πληροφορίες θέλουν τον Πούτιν να είχε ενορχηστρώσει- μεταξύ άλλων- τη ρωσική ανάμειξη υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ και εις βάρος της Χίλαρι Κλίντον, στις προεδρικές εκλογές του 2016..
Το βίντεο σκηνοθέτησε ο σκηνοθέτης και ιδρυτής της οργάνωσης, Ρομπ Ράινερ, ο οποίος έχει επίσης προστεθεί στη λίστα του Κρεμλίνου.
Πολίτες από την πολιτική, τον επιχειρηματικό κλάδο, τη δημοσιογραφία, την ψυχαγωγία, τη θρησκεία και την εθνική άμυνα δεν μπορούν να εισέλθουν στη Ρωσία.
“Τονίζουμε ότι οι εχθρικές ενέργειες που έλαβε η Ουάσιγκτον, που γύρισαν μπούμερανγκ εναντίον των ΗΠΑ, θα συνεχίσουν να τυγχάνουν κατάλληλης απάντησης”, ανέφερε σε ανακοίνωση το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχω κάνει 20 μέρες απομόνωση – Έβλεπα μόνο σκοτάδια, έφαγα ξύλο» (Video)

Ευγενία Σαμαρά: Η «Στέλλα» του Σασμού… συστήνει τη μαμά της! (Photo)

Νατάσσα Μποφίλιου για Αλέξη Κούγια: Δεν ακούει καν το όνομά του (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:19