search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:50
MENU CLOSE

Στηβ Μιλάτος: Συνελήφθη μετά από καταγγελία για βιασμό ο πρώην παίκτης του Big Brother (Video)

26.05.2022 10:50
millatos-sillipsi-new

Στη σύλληψη του Στηβ Μιλάτου προχώρησαν οι στυνομικοί της Λίνδου έπειτα από καταγγελία 21χρονης Αγγλίδας για βιασμό.

Ο 30χρονος και πρώην παίκτης του Big Brother, εργάζεται ως υπάλληλος υποδοχής σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Λίνδου. Εκεί γνώρισε την τουρίστρια, τής πρότεινε να διασκεδάσουν μαζί σε άλλο νυχτερινό κέντρο κι εκείνη δέχτηκε. Ωστόσο, στη συνέχεια, φέρεται να την οδήγησε σε χωράφι, όπου -σύμφωνα με την καταγγέλλουσα- τη βίασε.

Στηβ Μιλάτος: «Υπήρχε συναινετική ερωτική επαφή και μέχρι εκεί»

Ο ίδιος πάντως δεν δέχεται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι οι δυο τους ήρθαν σε ερωτική επαφή με τη συναίνεσή της.

«Δεν έχει συμβεί τίποτα από όσα αναφέρει η κυρία. Είναι αλήθεια ότι γνωρίστηκαν, ότι υπήρχε συναινετική ερωτική επαφή και μέχρι εκεί. Θεωρώ ότι μια πρώτη δικαίωση γι’ αυτόν τον άνθρωπο θα είναι μετά την ανάκριση να αφεθεί ελεύθερος. Πιστεύω ότι αυτές οι κατηγορίες είναι απόλυτα έωλες και θα αποδειχτούν στο ακροατήριο» δήλωσε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” ο κ. Στέλιος Αλεξανδρής και δικηγόρος στον οποίο έχει αναθέσει την υπεράσπισή του ο Στηβ Μιλάτος.

Τι απαντά ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας

«Έχει διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση για τυχόν εύρεση γενετικού υλικού αργά χθες το βράδυ και αυτή τη στιγμή η εντολέας μου βρίσκεται στην ασφάλεια για διενέργεια ιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα για να έχουμε μια σφαιρική εικόνα» δήλωσε από την πλευρά του ο συνήγορος της βρετανίδας καταγγέλλουσας, Γιάννης Κοκκινογένης.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Μοίρασαν σάπια φρούτα σε παιδιά Δημοτικού (Photo)

Θεσσαλονίκη: Ο γιατρός που εξέτασε τον 43χρονο στο Παπανικολάου κατηγορείται και για τον θάνατο 19χρονης – Ξεσπά η μητέρα της

Μετρό: Σε εξέλιξη τα έργα για την γραμμή 4 – Πότε θα λειτουργήσει  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 15:50