search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 04:35
MENU CLOSE

Ρόδος: Πεδίο μάχης το Φαληράκι – Πλακώθηκαν στο ξύλο μπροστά σε περαστικούς

28.05.2022 16:35
Faliraki-Rodos_new

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε, για ακόμη μια φορά, το περίφημο Φαληράκι, καθώς έλαβαν χώρα επεισόδια μεταξύ θαμώνων των μπαρ της περιοχής.

Μια κατάσταση που είναι σχεδόν καθημερινή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου το νησί της Ρόδου «βουλιάζει» από τουρίστες.

Αρνητικοί πρωταγωνιστές ήταν μια ομάδα νεαρών που πλακώθηκε στο ξύλο, με πολλούς να καταγράφουν τις εικόνες από τα κινητά τους τηλέφωνα και να τις διακινούν στα social media.

Το συμβάν έλαβε χώρα στην οδό Ερμού που φιλοξενεί τα περισσότερα από τα μπαρ της περιοχής, κι απαθανατίστηκε από κατοίκους των Καλυθιών που τα ανάρτησαν στους λογαριασμούς τους κοινωνικής δικτύωσης.

Το επεισόδιο σημειώθηκε χθες (27/5) το βράδυ, ενώ παραμένει ακόμη άγνωστο αν έχουν επιληφθεί οι αστυνομικές Αρχές κι αν έχουν γίνει προσαγωγές.

Διαβάστε επίσης:

Ηλεκτρικό ρεύμα: Αρχίζει η εφαρμογή του νέου συστήματος για τα τιμολόγια – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές για τα 600 ευρώ

Ουγγαρία: Φθηνή βενζίνη μόνο για… ημεδαπούς

Λάκης Λαζόπουλος: «Δεν είχα ποτέ άγχος για τα νούμερα» (Videο)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31