search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 09:15
MENU CLOSE

Ελεωνόρα Μελέτη: Ξέσπασε για τα σχόλια κατά της Χριστίνας Μπόμπα – «Αν δούλευε ταμείο σε σούπερ μάρκετ θα έλεγαν… η ήρωας» (Video)

30.05.2022 14:16
mpompa-meleti-new

Στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Χριστίνα Μπόμπα στα social media με αφορμή ένα επαγγελματικό ταξίδι που πραγματοποίησε στο Μιλάνο αναφέρθηκε η Ελεωνόρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της.

Όπως εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια, βλέποντας αυτή την «επίθεση» εκ μέρους των χρηστών του διαδικτύου, η ίδια ένιωσε την ανάγκη να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για τις αντιδράσεις αυτές αλλά και να παροτρύνει τη Χρίστίνα Μπόμπα να αγνοήσει κάθε κακόβουλο σχόλιο.

«Έβλεπα το Σαββατοκύριακο το θέμα με την Χριστίνα Μπόμπα και πραγματικά στεναχωρήθηκα. Ένιωθα την ανάγκη να την πάρω τηλέφωνο και να της πω αν στεναχωρήθηκε, να μη στεναχωριέται» ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη και πρόσθεσε:

«Τα σχόλια γράφτηκαν κάτω από φωτογραφίες της Χριστίνας που είχε πάει στο Μιλάνο για επαγγελματικούς λόγους. Καλώς ή κακώς αυτή είναι η δουλειά της κι όφειλε να παραστεί στα βραβεία για τις Influencers. Αν η Χριστίνα εκείνη τη στιγμή ήταν πίσω από ένα ταμείο σε ένα σούπερ μάρκετ ή σε οποιαδήποτε άλλη δουλειά, καμία δεν θα έλεγε από κάτω κάτι τέτοιο.

Ίσα ίσα που θα έλεγαν η μάνα, η ήρωας που δουλεύει για να μεγαλώσει το παιδί της. Θεωρώ ότι κάποια πράγματα είναι τελείως προκαταλήψεις και δυστυχώς είναι προκαταλήψεις που καλλιεργούν γυναίκες για γυναίκες και αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει. Το θεωρώ απαράδεκτο το 2022 μια μαμά να κρίνεται και να σχολιάζετε από άλλες μαμάδες για το αν είναι καλή ή όχι επειδή πήγε ένα ταξίδι».

Διαβάστε επίσης:

Απρόοπτο στον αέρα του Happy Day – Το… «δώρο» της Πάτσα στην Τσιμτσιλή (video)

Ανδρομάχη για Eurovision: «Είμαι Ελληνίδα και με αντιμετώπισαν σαν ξένη» (Video)

Μαρία Κανελλοπούλου για Κούγια: «Ύβρις και βέβηλο να μιλά κανείς έτσι για τον Χατζιδάκι» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 09:13