search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 03:51
MENU CLOSE

Αντίνοος Αλμπάνης: «Βίωσα την απόρριψη σε επαγγελματικό επίπεδο λόγω του καρκίνου» (Videos)

01.06.2022 14:15
antinoos-almpanis-new

Για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του όταν νοσούσε από καρκίνο μίλησε ο Αντίνοος Αλμπάνης, επισημαίνοντας ότι η ασθένειά του στάθηκε αφορμή ώστε κάποιοι να τον απορρίψουν από δουλειά.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», ο ηθοποιός αποκάλυψε -μεταξύ άλλων- τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τη δύσκολη περίοδο που βίωνε.

«Όταν παθαίνεις κάτι τέτοιο σε μικρή ηλικία αρχίζεις και σκέφτεσαι πως έχεις κάνει κάτι λάθος. Οι αρρώστιες δεν γνωρίζουν ούτε από ηλικίες, ούτε από τάξεις, ούτε από χρώματα, ούτε από τίποτα. Οι κοινωνίες είναι τοξικές και έχουμε πολύ μεγάλη ανάγκη τον διπλανό μας και δεν πρέπει να φοβόμαστε να επικοινωνούμε αυτό που μας συμβαίνει».

«Θα μιλάω μέχρι να σταματήσει αυτή η αρρώστια να είναι στίγμα»

Βίωσα την απόρριψη λόγω του καρκίνου σε επαγγελματικό επίπεδο. Υπήρξε δουλειά σε καμπάνια διαφημιστική όπου πολυεθνική εταιρεία δεν ήθελε να ταυτιστεί μαζί μου ως ασθενής και ενώ είχαμε συμφωνήσει για τη δουλειά, μετά ήρθαν και μου είπαν πως δεν θα συνεχίσουμε μαζί. Εκεί είπα πως θα βγαίνω και θα μιλάω μέχρι να σταματήσει αυτή η αρρώστια να είναι στίγμα. Οι ογκολογικοί ασθενείς έχουν τη ζωή μπροστά τους, δεν τελειώνει η ζωή με την ανακοίνωση των εξετάσεων. Δεν είναι άνθρωποι που πάνε στην αχρηστία».

«Στην καραντίνα πέρασα φρικτά»

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην περίοδο της καραντίνας την οποία βίωσε με πολύ άσχημο τρόπο καθώς ένιωθε πολύ ευάλωτος απέναντι στον ιό.

«Στην καραντίνα πέρασα φρικτά. Πέρα από την απομόνωση είχα μεγάλο φόβο γιατί δεν ήξερα τι είναι αυτό το οποίο συμβαίνει, αγχωνόμουν πολύ μην κολλήσω κάτι και δεν ήξερα πως θα επιδράσει στον οργανισμό μου, πέρασα δύσκολα. Παρόλα αυτά έκανα και εγώ μια ενδοσκόπηση στον εαυτό μου, είδα τι θέλω και τι δεν θέλω και ξεκαθάρισα κάποιες σχέσεις με κάποιους ανθρώπους δίπλα μου».

«Έχω υπάρξει αγενής και προσβλητικός σε δουλειά»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης παραδέχτηκε -μεταξύ άλλων- πως έχει υπάρξει αγενής σε δουλειές.

«Και εγώ έχω υπάρξει αγενής και προσβλητικός και ξέρω και τους λόγους, οι λόγοι όμως δεν αφορούν τους ανθρώπους στους οποίους υπήρξα προσβλητικούς, αλλά οφείλω να θυμηθώ γιατί το έκανα αυτό και να μην το ξανακάνω ποτέ.

Περάσαμε μια 15ετία που το να έχεις ύφος και το να είσαι αγενής ήταν must. Όλοι έχουμε υπάρξει κακοί χαρακτήρες, έχουμε κακές και καλές στιγμές. Σαφώς δεν συγκρίνω το θέμα της κακοποίησης της σωματικής με την προσβολή, αλλά από την προσβολή μπορεί να ξεκινήσει κάτι το οποίο να είναι άσχημο για κάποιον» είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Θέμης Αδαμαντίδης: Η περιπέτεια με την υγεία του – «Έβγαλα στην πίστα κάτι από το στόμα και το πήγα για βιοψία» (Video)

Τζένιφερ Λόπεζ: Ποζάρει με μπικίνι στα 52 της και ανεβάζει τη… θερμοκρασία! (Video/Photos)

Δίκη Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ: Παρατείνεται η αγωνία – Δεν κατέληξαν σε ετυμηγορία οι ένορκοι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42