search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:56
MENU CLOSE

Μαξίμου: Εκτός ψηφοδελτίων ο Γεραπετρίτης – Στο Επικρατείας ο Σκέρτσος; 

01.06.2022 08:18
Giorgos Gerapetritis_new

Βήμα βήμα ετοιμάζει τα ψηφοδέλτια της η Νέα Δημοκρατία με τα ονόματα των υποψηφίων να δίνουν και να παίρνουν. 

Όπως έχει γράψει το topontiki.gr η ομάδα που ασχολείται με τα ψηφοδέλτια αποτελείται από τον σύμβουλο του πρωθυπουργού Θανάση Νέζη, τον γραμματέα της ΝΔ Παύλο Μαρινάκη, τον διευθυντή του κόμματος Γιάννη Μπρατάκο, τον γραμματέα οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη και τον στενό συνεργάτη του Γρηγόρη Δημητριάδη Γιώργο Κατσαούνο που κάνει τις επαφές και τις εισηγήσεις. 

Σε τακτά διαστήματα η ομάδα συνεδριάζει υπό τον Διευθυντή του Πρωθυπουργικού Γραφείου Γρηγόρη Δημητριάδη. 

Μία από τις αλλαγές που θα επιχειρήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι το ολικό λίφτινγκ στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας μιας και κανένα από τα πρόσωπα που εξελέγησαν δε θα βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο. Αυτός που εξελέγη με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας και δεν θα είναι σίγουρα υποψήφιος σε καμία εκλογική περιφέρεια μετά από δική του επιθυμία είναι ο Υπουργός Γιώργος Γεραπετρίτης.  

Ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο για τον Άκη Σκέρτσο. Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες ο Θεσσαλονικιός Υπουργός θα βρεθεί στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο σε εκλόγιμη θέση. Στο Επικρατείας θα είναι και η Ντόρα Μπακογιάννη αλλά και πρόσωπο προερχόμενο από την… Δικαιοσύνη. 

Ο Άκης Σκέρτσος αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς συνεργάτες του Πρωθυπουργού, έχει θέση στο Μαξίμου από την πρώτη μέρα της εποχής Μητσοτάκη. Βέβαια, είναι κόκκινο πανί και για πολλούς μέσα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας. 

Διαβάστε επίσης

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Τέλος στις κόντρες Παπανδρεϊκών με την ομάδα Ανδρουλάκη

Μέγαρο Μαξίμου: Έστειλε γραφομηχανές Braille στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών

Μητσοτάκης: Ενώνει την κυβέρνηση με το κόμμα και ετοιμάζει περιοδεία για τους υπουργούς του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 07:52