search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:41
MENU CLOSE

Αποκαλυπτική έρευνα στη Βρετανία: 8 στους 10 διανομείς τρώνε λίγο από το φαγητό των πελατών

02.06.2022 19:05
delivery_new
Πηγή: Pixabay

Έρευνα στη Βρετανία δείχνει ότι 8 στους 10 ντελιβεράδες που φέρνουν φαγητό στο σπίτι, προηγουμένως το έχουν ανοίξει και έχουν τσιμπήσει κάτι.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση που διεξήχθη σε δείγμα 500 διανομέων φαγητού από τη βρετανική εφαρμογή σχεδιασμού δρομολογίων «Circuit Route Planner», η μεγάλη πλειοψηφία υποστηρίζει ότι επιλέγουν τις πατάτες- όχι όλες- των πελατών ή κοτομπουκιές.

Επιπλέον, ένα στους δέκα υποστήριξε ότι ζήτησε από τους πελάτες να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα τους ή αναγκάστηκαν να ουρήσουν κοντά στο σπίτι τους.

Επίσης, το 27% των διανομέων φαγητού παραδέχεται ότι οι συνομιλίες τους με τους πελάτες δεν είναι επαγγελματικού επιπέδου.

Άλλες ενέργειες που ορισμένοι διανομείς φαγητών παραδέχονται ότι κάνουν για να εξοργίσουν τους πελάτες, είναι να προκαλέσουν ζημιά στα πακέτα που μεταφέρουν (23%), να κλέψουν ορισμένα (17%) και να τα ανοίξουν και εν συνεχεία να τα ξανακλείσουν (17%).

Διαβάστε επίσης

Σύλληψη μαιευτήρα για «φακελάκι» – Φέρεται να απαίτησε 1.000 ευρώ

Γεωργία Μπίκα: Η απάντησή της για την εμπλοκή στην υπόθεση της αυτοκτονίας του γυμναστή

Καβάλα: Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα με τους 3 νεκρούς – O οδηγός του μοιραίου οχήματος απέφυγε έλεγχο της αστυνομίας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:34