search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 11:47
MENU CLOSE

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ανάρτηση με νόημα από τη Ψέριμο – «Εκεί που το γαλάζιο του Αιγαίου συναντά το γαλάζιο της σημαίας»

02.06.2022 15:34
mhtsotakis_new

Ανάρτηση με νόημα έκανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την ακριτική Ψέριμο, στο πλαίσιο περιοδείας του στα Δωδεκάνησα.

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ξεκίνησε από την Κω, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκε και την Ψέριμο με τους μερικούς δεκάδες κατοίκους και το ένα στρατιωτικό φυλάκιο.

Ο κ. Μητσοτάκης είχε βρεθεί στο μικρό ακριτικό νησί και το 2017, ως πρόεδρος της ΝΔ, και σήμερα το επισκέπτεται για πρώτη φορά ως πρωθυπουργός, στέλνοντας το μήνυμα ότι η Πολιτεία δεν ξεχνά τους νησιώτες.

Ο πρωθυπουργός ανάρτησε στο Instagram τη γιγάντια ελληνική σημαία που κοσμεί την Ψέριμο, γράφοντας μάλιστα: «Ψέριμος. Εκεί που το γαλάζιο του Αιγαίου συναντά το γαλάζιο της σημαίας!»

Διαβάστε επίσης

Αγόρασε μεταχειρισμένο καναπέ και βρήκε… θησαυρό – Τελικά τον επέστρεψε (video)

Κολπική μαρμαρυγή: Πόσο αυξάνει τον κίνδυνο για εγκεφαλικό επεισόδιο

Ρήτρα αναπροσαρμογής: Προσωρινό στοπ στις διακοπές ρεύματος για τις ευάλωτες ομάδες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 11:45