search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 18:22
MENU CLOSE

LIVE η ομιλία Τσίπρα στη Μυτιλήνη

02.06.2022 20:55
Alexis Tsipras_new

Μετά την περιοδεία του στο νησί της Λέσβου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αλέξης Τσίπρας πραγματοποιεί ομιλία στην πλατεία Σαπφούς.

Νωρίτερα, κατά την περιοδεία του ο κ. Τσίπρας μίλησε με τον κόσμο και έβγαλε πολλές φωτογραφίες με πολίτες και μαθητές. 

«Μας πολεμούν ΔΕΗ και δαίμονες» σημείωσε ένας έμπορος στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για μεγάλη πτώση του τζίρου λόγω της μείωσης της αγοραστικής δύναμης των πολιτών από την ακρίβεια.

«Κάθε βδομάδα κλείνει και μια επιχείρηση. Προσπαθούμε να ορθοποδήσουμε αλλά λογαριασμοί, αυξήσεις δεν μας αφήνουν. Και είμαστε στην παραμεθόριο μην το ξεχνάμε» τόνισε ιδιοκτήτης καταστήματος εστίασης, εξηγώντας ότι παρά τα συσσωρευμένα χρέη προσπαθούν να απορροφήσουν τις αλλεπάλληλες αυξήσεις των προϊόντων για να μπορέσουν να κρατήσουν χαμηλά τις τιμές, «αλλά συσσωρεύονται νέα χρέη».

Πολλοί επαγγελματίες επεσήμαναν στις συζητήσεις τους με τον κ. Τσίπρα πως το νησί δεν έχει να περιμένει ιδιαίτερα έσοδα από τον τουρισμό, ενώ αρκετοί τόνισαν τις επιπτώσεις στην τοπική οικονομία από την μείωση του αριθμού των φοιτητών. Όπως εξήγησαν, πέρα από το γεγονός ότι ενίσχυαν τη ζήτηση, προσέφεραν και εργασία με αποτέλεσμα τώρα να λείπουν αυτά τα χέρια από την αγορά εργασίας.

Διαβάστε επίσης:

Λοβέρδος: «Επιμένουν στη λάσπη» απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ που κάνει λόγο για παραποίηση εγγράφου του FBI

Μητσοτάκης: Επανάσταση το Astypalea project – Στη μάχη της κλιματικής αλλαγής δεν πρέπει να είμαστε στάσιμοι

Καταστηματάρχης σε Τσίπρα: «Μας πολεμούν ΔΕΗ και δαίμονες» (Photos/Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 18:21