search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:25
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Πιο σκληρή γραμμή απέναντι στην κυβέρνηση ζητάνε έμπειρα στελέχη

02.06.2022 08:17
pasok new

Σκληρή γραμμή στα θέματα της ακρίβειας αλλά και τα ελληνοτουρκικά ζητούν από τον Νίκο Ανδρουλάκη τα έμπειρα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. 

Στελέχη που διετέλεσαν υπουργοί πιστεύουν πως η κρίση ακρίβειας αλλά και τα ελληνοτουρκικά δίνουν ένα δυνατό μείγμα για πιο ισχυρή αντιπολίτευση. Μάλιστα, τα ίδια στελέχη έχουν πει απευθείας στον Νίκο Ανδρουλάκη πως πρέπει από εδώ και πέρα το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής να βάζει την πολιτική ατζέντα. 

Παράλληλα αυτό που έχουν ζητήσει από τον Νίκο Ανδρουλάκη είναι να βγαίνουν οι ανακοινώσεις του κόμματος ακόμα πιο γρήγορα. Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ακούει, ρωτάει και σέβεται τις απόψεις των πιο έμπειρων στελεχών. 

Γι’ αυτό το λόγο κάποιες από τις προτάσεις τους θα γίνουν δεκτές και θα τις δούμε και το επόμενο διάστημα. Την ίδια στιγμή στο ΠΑΣΟΚ θα επιμείνουν για επιπλέον ενημέρωση στο θέμα της συμφωνίας Μητσοτάκη- Σόλτ για τα τεθωρακισμένα. 

Υ.Γ: Ένα όνομα – έκπληξη από τον χώρο του πολιτισμού βρίσκεται σε επαφές με το ΠΑΣΟΚ για να κατέβει βουλευτής. Έχει φανατικό κοινό. 

Διαβάστε επίσης

H Ντόρα Μπακογιάννη για το θέμα υγείας της: Είμαι ευτυχής για την κάθε μέρα

«Top Gun» ο Νίκος Χαρδαλιάς: Είδε τη νέα ταινία του Τομ Κρουζ μαζί με τον αρχηγό της Πολεμικής Αεροπορίας (Photo)

Ένας απίθανος καυγάς Πολάκη και «Αυγής» για τα δικαιώματα των χταποδιών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 13:24