search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 00:14
MENU CLOSE

Εξωτερικός συνεργάτης της ΕΡΤ ο άνδρας που εισέβαλε με ρόπαλο στο Ραδιομέγαρο (Video)

03.06.2022 15:27
ert new

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, όταν άνδρας με ρόπαλο εισέβαλε στο κτίριο.

Ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, έφτασε με το αυτοκίνητό του έως το προαύλιο της ΕΡΤ, σπάζοντας μάλιστα την προστατευτική μπάρα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ertnews.gr, ο άνδρας τη συνέχεια πεζή και σε έξαλλη κατάσταση πέρασε μέσα στο κτήριο κραδαίνοντας ένα ρόπαλο και έφτασε μέχρι το χώρο της υποδοχής χωρίς να προκαλέσει υλικές ζημιές. Ο άνδρας ήταν εξωτερικός συνεργάτης της ΕΡΤ, ο οποίος ζητούσε να πάρει τα δεδουλευμένα του καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε πληρωθεί εδώ και ένα χρόνο.

Στο Ραδιομέγαρο έσπευσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ για το περιστατικό

Σε ανακοίνωσή της η ΕΡΤ σε σχέση με το συμβάν της Παρασκευής, αναφέρει: «Αίσιο τέλος είχε ένα ατυχές περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής όταν εξωτερικός συνεργάτης της ΕΡΤ εισέβαλε στο κτίριο κρατώντας ένα ρόπαλο, έχοντας προηγουμένως προσκρούσει με το αυτοκίνητό του στην μπάρα που υπάρχει περίπου 50 μέτρα από την κεντρική πύλη. Η ασφάλεια της ΕΡΤ αντελήφθη αμέσως ότι ο νεαρός δεν λειτουργούσε με πλήρη συνείδηση των πράξεων του και ύστερα από λίγα λεπτά τον ακινητοποίησε, έχοντας καλέσει ήδη την αστυνομία η οποία τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής. Η Ασφάλεια της ΕΡΤ κλήθηκε να καταθέσει τα ακριβή περιστατικά, ενώ είναι αυτονόητο ότι η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση δεν επιθυμεί να δοθεί συνέχεια στο ατυχές αυτό περιστατικό».

Διαβάστε επίσης:

Καιρός αύριο: Ηλιοφάνεια με ζέστη και σκόνη – Πού θα βρέξει

Βαγγέλης Δερλής: Πέθανε ο υπεύθυνος του «Κύτταρο Live Club»

Πανελλήνιες 2022: Αναμενόμενα αλλά δύσκολα τα θέματα στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία – Τι λένε φιλόλογοι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 00:13