search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 06:41
MENU CLOSE

Συνέδριο ΟΝΝΕΔ: «Πρεμιέρα» με ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη – live

03.06.2022 17:20
sinedrio_new

Στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, θα μιλήσει σε λίγη ώρα ο πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης ανοίγει με την ομιλία του το 13ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ με θέμα «Ελλάδα 2030» που ολοκληρώνεται την Κυριακή 5 Ιουνίου. Θα παραβρεθούν περίπου 2.400 σύνεδροι, ενώ οι εργασίες του είναι ανοικτές και μπορεί να τις παρακολουθήσει όποιος το επιθυμεί.

Το Σάββατο και την Κυριακή οι 2.393 σύνεδροι που αναδείχθηκαν από 82.757 μέλη θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετηθούν πάνω σε επίκαιρες θεματικές ενότητες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ, το Συνέδριο θα τιμήσουν με την παρουσία τους εκπρόσωποι από αρκετές ευρωπαϊκές και διεθνείς οργανώσεις νεολαίας, που διατηρούν στενούς δεσμούς φιλίας και συνεργασίας με την ΟΝΝΕΔ, όπως ο πρόεδρος της IYDU Michael Dust, η πρόεδρος του YEPP Lidia Pereira και εκπρόσωποι Οργανώσεων που ανήκουν στη Νεολαία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος από την Ουκρανία, την Κύπρο, το Βέλγιο, τη Φινλανδία, την Κροατία, την Ιρλανδία και την Αυστρία.

Ταυτόχρονα, στον χώρο του Συνεδρίου θα υπάρχουν περίπτερα από εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών, όπου οι συμμετέχοντες στο Συνέδριο θα μπορούν να πληροφορηθούν για εθελοντικές δράσεις στις οποίες μπορούν να δραστηριοποιηθούν.

Διαβάστε επίσης

Σε τουριστικό εμπάργκο στην Ελλάδα καλούν τα τουρκικά ΜΜΕ – Παραλήρημα και για την Ψέριμο

Κλιμακώνεται ο «πόλεμος» της μουσικής στην παραλία: Μετά τον Άλιμο αυστηρά μέτρα και από τον Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης

Γιώργος Τράγκας: Δεσμεύτηκε το σύνολο της περιουσίας του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 06:40