search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:09
MENU CLOSE

Παγκράτι: Άνδρας απειλούσε αστυνομικούς με τσεκούρι (Video)

04.06.2022 23:28
astynomia

Σοκαριστικές στιγμές έλαβαν χώρα στην οδό Αγίου Φανουρίου στο Παγκράτι το απόγευμα του Σαββάτου όταν ένας άνδρας, κρατώντας τσεκούρι, απείλησε αστυνομικούς, αφού πρώτα είχε τρομάξει κατοίκους που τον έβλεπαν να κυκλοφορεί με το «φονικό όπλο» στα χέρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Law&Order, ο 29χρονος με καταγωγή από την Αλβανία, είχε προκαλέσει φθορές με το τσεκούρι σε αυτοκίνητα και απειλούσε άτομα. Σε διάστημα 4 λεπτών αστυνομικοί της ομάδας Δίας που ενημερώθηκαν για το συμβάν έφτασαν στο σημείο και τον περικύκλωσαν. Οι αστυνομικοί του ζήτησαν να ρίξει το τσεκούρι και να παραδοθεί με τον άντρα σε έξαλλη κατάσταση να κινείται απειλητικά εναντίον τους.

Όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο, ο άνδρας προσπαθεί να χτυπήσει τον έναν αστυνομικό και τότε οι συνάδελφοί του πέφτουν πάνω του και παρά την αντίστασή του καταφέρνουν να τον ακινητοποιήσουν.

Στη συνέχεια οι άνδρες της ομάδας Δίας προσήγαγαν τον 29χρονο στο αστυνομικό τμήμα Παγκρατίου και εντόπισαν στην κατοχή του μαχαίρια-φονικά όπλα μήκους 29εκ.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στη Βούλα: Υπό έλεγχο η κατάσταση – Επιστρέφουν οι κάτοικοι των οικισμών που εκκενώθηκαν

Φωτιά στη Βούλα: Τράκαρε με ΙΧ πυροσβεστικό που πήγαινε να βοηθήσει

Θεσσαλονίκη: Τρένο παρέσυρε ΙΧ – Νεκρός ένας 53χρονος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 15:05