search
ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 23:26
MENU CLOSE

Σασμός – Spoiler: Η απόφαση του Μαθιού μπορεί να τον στείλει στη φυλακή

06.06.2022 14:53
sasmos-mathios-new

Άκρως ανατρεπτικά θα είναι τα επόμενα επεισόδια στον Σασμό με πολλές εξελίξεις στις ζωές των ηρώων.

Ο Καραπάνος εξαπολύει την εκδικητική του μανία απέναντι στους αντιπάλους του, την ώρα που ο Αντώνης και η Μαρίνα ζουν την πιο ευτυχισμένη τους στιγμή.

Η Αργυρώ, από την άλλη, εξομολογείται τα πάντα για το πρόβλημα της υγείας της στο Σταύρο και τη Βασιλική, ωστόσο, η κατάστασή της επιδεινώνεται με αποτέλεσμα να οδηγηθεί άμεσα για αιμοκάθαρση.

Ο Κώστας προσπαθεί να προσεγγίσει ξανά την Άσπα, ενώ ο Αστέρης προσπαθεί να καταλάβει τις πραγματικές προθέσεις του Άγγελου, ερχόμενος για ακόμα μια φορά σε σύγκρουση μαζί του. Ο Καραπάνος επικοινωνεί με τον Μαθιό, ανακοινώνοντάς του ότι η ώρα της πληρωμής του χρέους του έφτασε.

Ο Μαθιός καταφεύγει στη Στέλλα, προκειμένου να μάθει όσο το δυνατόν περισσότερα, και οδηγείται σε μία παράτολμη απόφαση, που μπορεί να τον οδηγήσει ακόμα και στη φυλακή…

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας διώχνει από το σπίτι του τον Ακύλα

Παπαδάκης για περιουσία Τράγκα: «Ούτε 150 ζωές δεν φτάνουν – Δημιουργείται θέμα με το “αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι”» (video)

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η έκπληξη για τα γενέθλιά του στον αέρα της εκπομπής! (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.06.2024 23:22