search
ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 16:29
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Άνδρας φώναζε «βιάζουν τη γυναίκα μου» και πυροβολούσε στον αέρα – Συνελήφθη μετά από καταδίωξη (Photos/ Video)

07.06.2022 17:55
thesniki-23-new

Σοβαρό επεισόδιο με πολλαπλούς πυροβολισμούς αναστάτωσε την περιοχή Φοίνικας στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes ένας άνδρας, πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές στον αέρα αλλά και μέσα σε πολυκατοικία της περιοχής, ενώ έσπασε τον υαλοπίνακα της εισόδου για να εισβάλει στο εσωτερικό της.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν, ότι ο φερόμενος ως δράστης είναι και ο ίδιος ένοικος διαμερίσματος στον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας έξω από την οποία άνοιξε πυρ, κάτι που φέρεται να επανέλαβε και όταν εισέβαλε σε αυτή καθώς βρέθηκαν ίχνη από πυροβολισμούς σε πόρτα εισόδου. Μάλιστα, εντός της οικίας βρίσκονταν τα τρία παιδιά του, τα οποία δεν τραυματίστηκαν.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι ακούστηκαν φωνές. Ο ίδιος πριν εισβάλει δε, φέρεται να φώναζε «βιάζουν τη γυναίκα μου, φωνάξτε την αστυνομία» και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δεν αποκλείεται να ήταν υπό την επήρεια ουσιών. Η σύζυγός του δε, είναι στο νοσοκομείο λεχώνα.

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας που βρέθηκαν άμεσα στο σημείο, μετέφεραν τρία παιδιά στο Αστυνομικό Τμήμα, προφανώς για να δώσουν κατάθεση, ενώ εντός του διαμερίσματος βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Στο μεταξύ οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν επίσης σε μια προσαγωγή, νεαρού ατόμου, ένοικου της πολυκατοικίας που νωρίτερα σημειώθηκε το επεισόδιο. Η προσαγωγή έγινε για άγνωστο προς το παρόν λόγο.

Ο δράστης αρχικά, πρόλαβε να διαφύγει με το αυτοκίνητό του και διασχίζοντας την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, έφτασε μέχρι την περιοχή τoυ ΤΙΤΑΝ όπου εντοπίστηκε σε παράδρομο της Εγνατίας Οδού και συνελήφθη από άνδρες της αστυνομίας, ενώ φέρεται να ενεπλάκη και σε τροχαίο με υλικές ζημιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πιστόλι που χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια του επεισοδίου στον Φοίνικα ήταν των 9 χιλιοστών.

Διαβάστε επίσης:

Μαλακάσα: Προφυλακίστηκε ο Βρετανός που προσπάθησε να βάλει φωτιά

Γυναικοκτονία στη Δράμα: Οι μαρτυρίες των γειτόνων – Ο δράστης έμεινε για ώρα δίπλα στο πτώμα της γυναίκας του πριν αυτοκτονήσει

Αύριο στη Λαμία η δίκη Κορκονέα – Κρίνεται το θέμα των ελαφρυντικών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 08.06.2024 16:29