search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:03
MENU CLOSE

Αγίου Πνεύματος: Ποιες υπηρεσίες θα είναι κλειστές, πώς θα λειτουργήσουν καταστήματα και σούπερ μάρκετ

09.06.2022 16:12
super market65-new

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος δεν είναι για όλους τριήμερο καθώς η αργία της Δευτέρας 13 Ιουνίου δεν περιλαμβάνεται στις επίσημες αργίες που ορίζει ο νόμος για τον ιδιωτικό τομέα.

Επομένως, τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά, εκτός από αυτά των πόλεων στις οποίες η ημέρα έχει καθιερωθεί ως εθιμική αργία και τηρείται στο σύνολο των τοπικών επιχειρήσεων.

Έτσι, τα περισσότερα λειτουργούν κανονικά εκτός και αν οι τοπικοί εμπορικοί σύλλογοι έχουν λάβει διαφορετική απόφαση. Ειδικότερα, εμπορικοί σύλλογοι έχουν ανακοινώσει ότι τα μαγαζιά θα είναι κλειστά σε: Βόλο, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Τρίκαλα, Κομοτηνή, Ναύπλιο, Μυτιλήνη, Σέρρες.


Για τις τράπεζες η ημέρα του Αγίου Πνεύματος είναι επίσημη τραπεζική αργία, οπότε θα είναι κλειστές ενώ κλειστό θα είναι και το Δημόσιο.



Το ωράριο των σούπερ μάρκετ


Κανονικά ανοιχτά θα είναι τα σούπερ μάρκετ από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ την ημέρα του Αγίου Πνεύματος.

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: 4.500 νέα κρούσματα – 9 νεκροί, 111 διασωληνωμένοι

Δίκη προπονητή ιστιοπλοΐας: Αρνείται την κατηγορία του βιασμού και υποστηρίζει ότι οι γονείς της 12χρονης γνώριζαν τα πάντα

Υπουργείο Εσωτερικών: Συγκροτείται Ειδική Γραμματεία για την προστασία των ζώων συντροφιάς

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 11:03