search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 23:48
MENU CLOSE

Φρίκη στη Γαλλία: 14χρονος ομολόγησε την δολοφονία της 13χρονης φίλης του – Του είχε ζητήσει να χωρίσουν

09.06.2022 19:34
egklima gallia87-new

Σοκαρισμένη η κοινωνία στη Γαλλία παρακολουθεί τις εξελίξεις σε έγκλημα με θύμα μια 13χρονη στον κεντρικό τμήμα της χώρας.

Ο έφηβος φίλος της 13χρονης, η οποία βρέθηκε μαχαιρωμένη, το πρωί της Πέμπτης στο δρόμο, ομολόγησε ότι την σκότωσε, όπως ανακοίνωσε η τοπική εισαγγελία.

Ο 14χρονος ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι της κατάφερε πολλά χτυπήματα με μαχαίρι, ιδίως στον λαιμό, κατά τη διάρκεια ενός νυχτερινού ραντεβού. Ο εισαγγελέας Ερίκ Ζαγιέτ δεν ανέφερε ποιο ήταν το κίνητρο του ανήλικου.

Το κορίτσι βρέθηκε νεκρό τις πρώτες πρωινές ώρες σε έναν δρόμο κοντά στο δημοτικό σχολείο του Κλεσέ. Έφερε πολλά τραύματα και ένα μαχαίρι ήταν καρφωμένο στον λαιμό του.

Λίγο αργότερα εντοπίστηκε και τέθηκε υπό κράτηση ο 14χρονος φίλος του κοριτσιού ο οποίος και ομολόγησε τελικά το έγκλημα.

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι είναι πιθανό να την σκότωσε επειδή ήθελε να χωρίσουν.

Φίλοι του 14χρονου που έδωσαν κατάθεση στην αστυνομία είπαν ότι στο παρελθόν είχε κάνει κάποιες «ανησυχητικές» δηλώσεις, όπως ότι ήθελε να σκοτώσει κάποιον και κυρίως τη φίλη του. «Δεν τον πήραν στα σοβαρά, αν και ανησυχούσαν για αυτό το αγόρι», είπε ο εισαγγελέας.

Το κορίτσι έφυγε από το σπίτι της το βράδυ της Τετάρτης, εν αγνοία των γονιών της, για να βρεθεί με τον φίλο της.

Η έφηβη ήταν μαθήτρια στο γυμνάσιο του Λουνί, μιας πόλης που βρίσκεται κοντά στο χωριό Κλεσέ όπου ζούσε, όπως είπε ο πρόεδρος της Ακαδημίας της Ντιζόν, Πιερ Ν’Γκαάν.

«Αυτό που συνέβη είναι παντελώς ακατανόητο», σχολίασε στο τηλεοπτικό κανάλι BFMTV, τονίζοντας ότι δεν υπήρχε καμία ένδειξη στο σχολείο ότι η 13χρονη ήταν θύμα παρενόχλησης.

«Ήταν ένα παιδί χωρίς προβλήματα, που δούλευε πολύ», είπε. Όταν ρωτήθηκε για τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες περνούσε έναν «οδυνηρό χωρισμό», απάντησε ότι ήταν «πιθανό».

Στο Κλεσέ, ένα χωριό 800 κατοίκων, το δημοτικό σχολείο όπου είχε φοιτήσει και η 13χρονη, παρέμεινε κλειστό την Πέμπτη. Στην είσοδό του κάποιος άφησε ένα μπουκέτο με ροζ και άσπρα τριαντάφυλλα. Σε μικρή απόσταση διακρινόταν ακόμη μια κηλίδα αίμα.

Διαβάστε επίσης:

Ρεπουμπλικανός υποψήφιος συλλαμβάνεται από το FBI για το ρόλο του στην επίθεση στο Καπιτώλιο

Πούτιν: Η Ρωσία «δεν θα περιχαρακωθεί στον εαυτό της» όπως έκανε η ΕΣΣΔ

Lufthansa: Ακυρώνει 900 πτήσεις τον Ιούλιο λόγω έλλειψης προσωπικού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 23:42