search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 04:29
MENU CLOSE

Γιάννης Βούρος για Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Γυρίσαμε μία από τις καλύτερες ερωτικές σκηνές της ελληνικής τηλεόρασης» (Video)

10.06.2022 16:49
vouros_new

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Βούρος και μίλησε μεταξύ άλλων για τη συνεργασία του με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στις επιτυχημένες σειρές «Εσύ αποφασίζεις», «Ταύρος με Τοξότη» και «Επιθυμίες».

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η μεγαλύτερη επιτυχία του κατά τον ίδιο, ήταν η σειρά «Ταύρος με Τοξότη» με συμπρωταγωνίστριά του την Πέγκυ Σταθακοπούλου.

«Το χαρακτηριστικό της σειράς ήταν η εξαιρετική χημεία που είχαμε με την Πέγκυ Σταθακοπούλου και ως προς τα σοβαρά θέματα και ως προς το χιούμορ», είπε χαρακτηριστικά και ανέφερε πως ακόμα και σήμερα, ο κόσμος ζητά να ξαναδεί τη σειρά σε επανάληψη.

Σχετικά με τη σειρά «Επιθυμίες», αποκάλυψε πως το μισό κοινό είχε πάρει τον ρόλο του με καλό μάτι και το άλλο μισό τον μισούσε.

«Σε μια συζήτηση με την Άννα Ανδριανού, είχα πει την ατάκα “είμαι ένας ακόμα μπερδεμένος άνδρας πάνω σε αυτόν τον πλανήτη” κι από τότε, έμεινε», εξήγησε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και την ερωτική σκηνή που γύρισαν μαζί.

«Αυτή λέγεται πως είναι από τις καλύτερες ερωτικές σκηνές της ελληνικής τηλεόρασης, όπως και μια ακόμα σκηνή στην κουζίνα», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε επίσης

Μεταναστευτικό: Ιστορική απόφαση των «27» για υποχρεωτική αλληλεγγύη

Σε ειδικό ανακριτή οι συλληφθέντες για τα 300 κιλά κοκαΐνης (Photos/Video)

Εγκαινιάστηκε η πρώτη οδική γέφυρα μεταξύ Ρωσίας και Κίνας (Photos/Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50