search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 15:19
MENU CLOSE

Ο «Γολγοθάς» της 16χρονης Γεωργίας – Πώς την είχαν απαγάγει από το Δαφνί (Video)

10.06.2022 10:29
dafni new

Μια θλιβερή ιστορία, από αυτές της διπλανής κλειστής πόρτας, έγινε γνωστή. Πρόκειται για την ιστορία ενός 16χρονου κοριτσιού, της Γεωργίας, που εξαφανίστηκε από το δωμάτιο ψυχιατρικού νοσοκομείου.

Ας δουμε την  ιστορία από την αρχή: Το κορίτσι, τα τελευταία δύο χρόνια είχε νοσηλευτεί και σε άλλα ψυχιατρικά ιδρύματα, ενώ είχε κάνει ακόμα και απόπειρα αυτοκτονίας, όμως κανένα νοσηλευτικό κατάστημα δεν της έδωσε την σημασία που έπρεπε, με αποτέλεσμα το κορίτσι να μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία.

Κάποια στιγμή όμως έμπλεξε με έναν άνδρα Ρομά.

Την είχαν χτυπήσει δύο φορές

Μία από τις φορές που επέστρεψε σπίτι της, το παιδί γύρισε χτυπημένο και μαύρο από το ξύλο, λέγοντας πως ο συγκεκριμένος άνδρας την είχε χτυπήσει δύο φορές.

 Έγινε η σχετική μήνυση, αλλά όταν ο άντρας αυτός την επισκέφτηκε στο νοσοκομείο, άλλαξε την κατάθεσή της, λέγοντας πως της είχε επιτεθεί ένας άνδρας από την Αλβανία.

Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο εισαγγελέας να δώσει εντολή να κρατηθεί η ανηλικη για ψευδή μήνυση, ενώ οι γονείς κατάφεραν και πήραν μια εισαγγελική παραγγελία ώστε να νοσηλευτεί σε κάποια ψυχιατρικό ίδρυμα.

Η μητέρα επικοινώνησε με το ίδρυμα- στο Δαφνί – και τους είπε τα πάντα για το παιδί της. Τους μίλησε και για τους Ρομά, καθώς φοβόταν πως θα την ακολουθούσαν ακόμα κι εκεί.

Ο γιατρός που μίλησε με την μητέρα της είπε πως έχει ήδη φτάσει μια ομάδα και πως βρίσκονται εκτός ιδρύματος. Ο ίδιος την καθησύχασε λέγοντας της να μην ανησυχεί, καθώς η μικρή βρίσκεται σε ασφαλές σημείο στον 1όροφο.

Μετά από λίγες ώρες, ωστόσο, οι Ρομά βρήκαν τον τρόπο να κόψουν τα κάγκελα του δωματίου της μικρής και να την αρπάξουν χωρίς κανένας να αντιληφθεί το παραμικρό.

Τελικά μετά από έρευνες των Αρχών η 16χρονη βρέθηκε και νοσηλεύεται εκ νέου  

Διαβάστε επίσης

Πανελλήνιες 2022: Αυτά είναι τα θέματα σε Ιστορία, Φυσική και Οικονομία

Ευλογιά των πιθήκων: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα στην Ελλάδα – Νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση ο 59χρονος

Μήνυση για βιασμό παραολυμπιονίκη: «Μου έβαζαν σελοτέιπ στο στόμα και μου έδεναν τα χέρια» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 15:18