search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:16
MENU CLOSE

Μήνυμα Μητσοτάκη στους… λουφάζοντες

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2233
8/6/2022
11.06.2022 07:38
MITSOTAKIS 2 NEW

Ο Μητσοτάκης, μιλώντας στο συνέδριο «Το σύστημα Υγείας στη νέα εποχή» που διοργάνωσαν το «Πρώτο Θέμα» και το ιατρικό site ygeiamou.gr, έστειλε νέο μήνυμα προς τους απανταχού εκλογολογούντες επαναλαμβάνοντας ότι η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την τετραετία επειδή «αυτό ορίζει η θεσμική τάξη. (…) Από τον Ιούλιο και μετά θα μπούμε στον τέταρτο χρόνο. (…) Το κυβερνητικό έργο για το επόμενο εξάμηνο θα είναι εξαιρετικά πλούσιο. Είναι σημαντικό να μην εγκλωβιστεί η χώρα στην τοξικότητα» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Είναι προφανές, πλέον, ότι ο πρωθυπουργός θέλει να βάλει οριστικό τέλος στα σενάρια περί εκλογών και, ταυτόχρονα, να στείλει το μήνυμα σε υπουργούς που φέρονται να έχουν «κατεβάσει μολύβια» ότι θα πρέπει να συνεχίσουν το κυβερνητικό έργο και να βγάλουν από το μυαλό τους τις κάλπες.

Διαβάστε επίσης:

Απειλές από την Κίνα: Δεν θα διστάσουμε να ξεκινήσουμε πόλεμο για την Ταϊβάν

Κομισιόν για Τουρκία: Να σέβεται την ακεραιότητα των κρατών μελών της ΕΕ

Απίστευτη ιστορία στο Τέξας: Αγνοούμενο κοριτσάκι που δολοφονήθηκαν οι γονείς του εντοπίστηκε 42 χρόνια μετά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:15