ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 17:28
MENU CLOSE

Δολοφονία στον Μυλοπόταμο: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον δράστη - Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή

13.06.2022 21:14

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράβαση του νόμου περί όπλων άσκησε ο εισαγγελέας στον 44χρονο από τον Μυλοπόταμο που σκότωσε τον 22χρονο συγχωριανό του.

Σύμφωνα με τα στοιχεία και μαρτυρίες, υπήρχε για μεγάλο χρονικό διάστημα αντιδικία μεταξύ των δύο ανδρών αλλά και μελών των οικογενειών τους, για θέματα που αφορούν σε κτηματικές διαφορές και ζητήματα βόσκησης των ζωικών τους κεφαλαίων.

Η ένταση κορυφώθηκε το πρωί της Κυριακής με αποτέλεσμα ο 44χρονος να πυροβολήσει με τέσσερις σφαίρες το θύμα. Ο δράστης υποστήριξε ενώπιον του εισαγγελέα ότι για την πράξη του προκλήθηκε από τον δράστη και όλα όσα ανέφερε για μέλη της οικογένειάς του.

Το λόγο έχει πλέον η δικαιοσύνη με τους οικείους δράστη και θύματος να έχουν ανάμεσα τους ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες βρίσκονται στο χωριό έξω από τα σπίτια των δύο οικογενειών.

Ο δράστης της δολοφονίας μετά την έξοδο του από το Δικαστικό Μέγαρο, μεταφέρθηκε στα κρατητήρια Ρεθύμνου όπου και θα παραμείνει μέχρι και την απολογία του.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία στον Μυλοπόταμο: «Τον σκότωσα γιατί έβρισε τον νεκρό πατέρα μου» φέρεται να ισχυρίστηκε ο δράστης

Κακοκαιρία Genesis: Μέσα σε 15 λεπτά «πνίγηκε» η Θεσσαλονίκη – Κατέρρευσαν λαμαρίνες, πινακίδες και δέντρα

Εκτιμήσεις – σοκ για τον πληθυσμό της Ελλάδας: Το 2050 θα είμαστε λιγότεροι από 9 εκατομμύρια

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 17:27
Exit mobile version