search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:22
MENU CLOSE

Μανώλης Μητσιάς: Διευκρινίσεις για τη δήλωση με τους ομοφυλόφιλους μετά τις αντιδράσεις

13.06.2022 10:39
mitsias_new

Με ανάρτησή του στο Facebook απαντά ο Μανώλης Μητσιάς στις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τους ομοφυλόφιλους.

Ο τραγουδιστής διευκρινίζει τι εννοούσε όταν αναφερόταν στην προκλητικότητα και μεταξύ άλλων τονίζει πως απομονώθηκαν φράσεις από τη συνέντευξή του.

Ολόκληρη η ανάρτηση στο Facebook:

«Θεωρώ υποχρέωσή μου να διευκρινίσω δύο πράγματα. Είναι εξαιρετικά άδικο να απομονώνονται από συνεντεύξεις μου και να διατυπώνονται ως επικεφαλίδες φράσεις των οποίων τονίζεται διαφορετικά το νόημα.

Όποιος διαβάσει με προσοχή τη συνέντευξη που έδωσα θα βρει και το απόσπασμα που δηλώνω, πως κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει οτιδήποτε επιθυμεί στην προσωπική του ζωή, χωρίς όμως να προκαλεί. Μιλώντας γι’ αυτό, θέλω να διευκρινίσω ότι η έννοια της πρόκλησης όπως την διατυπώνω, είναι κάτι που αφορά τον άνθρωπο γενικότερα. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να προκαλεί ούτε ο πλούσιος, ούτε ο διάσημος, ούτε ο άνθρωπος που θέλει να απολαμβάνει τη ζωή του ελεύθερος και με τον τρόπο που αυτός ορίζει.

Θεωρώ ότι η διακριτικότητα που έχω πορευθεί όλα αυτά τα χρόνια στο δημόσιο βίο μου, αποδεικνύει το ποιος είμαι και λυπάμαι όταν δημιουργούνται εντυπώσεις για μένα που δεν ισχύουν», αναφέρει στην ανάρτησή του ο τραγουδιστής.

Διαβάστε επίσης:

Βασιλική Τρουφάκου: «Όλες οι γυναίκες είχαμε μια άσχημη εμπειρία σε δουλειά» (Video)

Τζούντι Γκάρλαντ: 100 χρόνια από τη γέννηση της πιο βασανισμένης σταρ του Χόλιγουντ (Photo)

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Θεωρούσα πατέρα μου και τον θείο μου, φώναζα και τους δύο “μπαμπά”» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 13:22