search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 10:18
MENU CLOSE

Γαμπρός χτυπά τη νύφη στη δεξίωση του γάμου και κανείς δεν αντιδρά! Σοκαριστικές εικόνες (video)

14.06.2022 10:13
gamos

Τον γύρο του κόσμου κάνει ένα σοκαριστικό βίντεο από γάμο στο Ουζμπεκιστάν, όπου ο γαμπρός καταγράφηκε να χτυπά τη νύφη μπροστά στα μάτια των καλεσμένων.

Συγκεκριμένα στο βίντεο ο γαμπρός χτυπά με μπουνιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού τη νέα του σύζυγο επειδή εκείνη τον κέρδισε σε ένα παιχνίδι…

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι νεόνυμφοι είχαν ανέβει στη σκηνή στον χώρο της δεξίωσης, όταν ένα άτομο που έκανε μια πρόποση τους πρότεινε να συναγωνιστούν ο ένας τον άλλον σε ένα παιχνίδι, οι όροι του οποίου δεν προσδιορίζονται.

Σαν να μη συνέβη τίποτα….

Σοκαρισμένη, η νύφη μετά το χτύπημα πιάνει το κεφάλι της, και στη συνέχεια αποχωρεί από τη σκηνή, συνοδευόμενη από δύο γυναίκες.

Στο μεταξύ ο γαμπρός παραμένει στο ίδιο σημείο, δείχνοντας τελείως ατάραχος, ενώ κουμπάρος σε κάποια στιγμή γελάει (!), την ώρα που η μουσική συνεχίζει να παίζει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Δεν είναι γνωστό τι έγινε μετά από όσα καταγράφηκαν στο βίντεο. Για το περιστατικό δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση από τις αρχές του Ουζμπεκιστάν.

Στη χώρα γίνονται αρκετοί γάμοι από προξενιά. Δεν είναι ξεκάθαρο αν αυτός ήταν ένας γάμος από προξενιό.

Δεν είναι η πρώτη φορά!

Το 2019 ένα παρόμοιο βίντεο ξανά από το Ουζμπεκιστάν είχε έρθει στο φως της δημοσιότητας, με έναν γαμπρό να χαστουκίζει με δύναμη και πάλι τη νύφη όταν εκείνη απομακρύνει πειρακτικά από το στόμα του το κουταλάκι με την τούρτα που πάει να τον ταΐσει…

Διαβάστε επίσης:

Πυρά Ζελένσκι στον Σολτς: Αποφάσισε, είσαι με την Ουκρανία ή με τη Ρωσία;

Γαλλία – Βουλευτικές εκλογές: Μάχη στήθος με στήθος και ανοιχτοί «λογαριασμοί»

Φινλανδία: Σάλος με φωτογραφία της πρωθυπουργού – Αντιδράσεις για σεξισμό (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 10:17