search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:56
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Η μπηχτή Ανδρουλάκη στον Μητσοτάκη για… οικογενειοκρατία που πέρασε στα ψιλά

17.06.2022 06:00
androulakis_new

Στα ψιλά πέρασε η μπηχτή του Νίκου Ανδρουλάκη κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη που ούτε λίγο ούτε πολύ τον κατηγόρησε για οικογενειοκρατία. 

«Είμαι σίγουρος ότι μετά την καταγγελία του περί αλαζονείας θα έρθει η καταγγελία περί οικογενειοκρατίας που θα με αφορά. Το λέω αυτό χαριτολογώντας, διότι καλό θα είναι να αποφύγουμε τους χαρακτηρισμούς και να μείνουμε στην πολιτική», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ανδρουλάκης στο Ράδιο Θεσσαλονίκη

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελευταία συνέντευξή του στην ΕΡΤ1 είπε πως ο «ο κ. Ανδρουλάκης είναι ένας νέος πολιτικός αρχηγός και αν μπορώ να δώσω μία συμβουλή θα ήταν ότι θα ήταν καλό να αποφεύγει χαρακτηρισμούς και φράσεις που κινδυνεύουν να τον κάνουν να φαίνεται ως αλαζόνας». 

Όπως λέει το ρεπορτάζ της εφημερίδας μας ο Νίκος Ανδρουλάκης θα κλιμακώσει την επίθεση του κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη το επόμενο διάστημα. Αυτό μάλιστα θα το κάνει κατά τη διάρκεια της μεγάλης περιοδείας που ετοιμάζει στην Αττική. 

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Αμετανόητος ο κ. Μητσοτάκης – Υπεύθυνη για το δημοσιονομικό εκτροχιασμό η κυβέρνηση της Ν.Δ.

Βενιζέλος: Βγήκε από το «Σωτηρία» – Αναρρώνει από τον κορωνοϊό στο σπίτι του

Μητσοτάκης για έξοδο της Ελλάδας από την ενισχυμένη εποπτεία: Κλείνει ένας επώδυνος 12ετής κύκλος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:55