search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 13:57
MENU CLOSE

Η σπόντα της Ματίνας Παγώνη στους Στάθη και Ρογκάκο: «Χωρισμένοι δεν είστε;» (Video)

19.06.2022 14:33
gelia

Από σπόντες συνοδεύτηκε η τηλεοπτική εμφάνιση της Ματίνας Παγώνη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ κάθισε στην θέση που συνήθως κάθεται η συμπαρουσιάστρια των Παναγιώτη Στάθη και του Νίκου Ρογκάκου και αυτό αμέσως σχολιάστηκε.

«Με το που είδε ότι λείπει η Ηρώ Ράντου κάθισε στην καρέκλα της», σχολίασαν οι παρουσιαστές για να απαντήσει εκείνη: «Μου είπατε να κάτσω εδώ και σας απάντησα ότι δεν κάθομαι».

«Δηλαδή αν σηκωθούμε εμείς θα κάτσεις εδώ;» ρώτησε με τη σειρά του ο Παναγιώτης Στάθης. «Εκεί μπορεί», ανταπάντησε εκείνη για να σχολιάσει στη συνέχεια ο Ρογκάκος: «Είστε πολύ ωραίοι με την Ματίνα», αποχωρώντας μαζί με την καρέκλα του.

«Έκλεισε παιδιά! Το τηλεοπτικό μου ταίρι είναι η κ. Παγώνη» πρόσθεσε ο Στάθης. «Πηγαίνετε γάντι με τον Παναγιώτη, σας το λέω εγώ» είπε με νόημα ο Νίκος Ρογκάκος. «Άρα να το συζητήσουμε, να το δούμε» σχολίασε η Ματίνα Παγώνη με τον Παναγιώτη Στάθη να της λέει «δηλαδή θέλετε να με χωρίσετε με τον Νίκο;».

«Χωρισμένοι δεν είστε;» ήταν η εμπρηστική απάντηση που έλαβε, ενώ οι παρουσιαστές τόνισαν ότι ήταν ένα χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Ο διάλογος προκλήθηκε από τα δημοσιεύματα που θέλουν τους δύο παρουσιαστές να αποχωρούν από την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου και να τραβούν χωριστούς δρόμους σε άλλα κανάλια.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Καραβάτου: Επιδεινώθηκε η υγεία της – «Δεν είμαι το ίδιο καλά» (Video)

Βίκυ Καγιά: «Οι παλιοί κριτές του GNTM δεν μου έστειλαν μήνυμα» (Video)

Αthens Pride: Το φιλί του Άυγουστου Κορτώ στον σύζυγό του – «Δεν προκαλεί, δεν απειλεί»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 13:56